- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
Majd a 10 Prora lecseréljük a 7 Prot, hátha addigra kiforranak kamera szinten. Egyébként nem a Oneplus védette le a hangszóró rácsban elhelyezkedő front kamerát? Mintha valami ilyesmit olvastam volna. Glory Hole nekem is nagyon zavaró lenne, a 9 Proban pedig a zoom kamera nagyon gyengécske a konkurenciához képest, tényleg a 7 Pro óta ezen a fronton egy helyben topognak.. igaz a széles látószögú az üt, csak én azt használom kevesebbet a zoomhoz képest.
-
szkaroly
senior tag
Felugró kamera már nem lesz sehol sem, feleskeges várnod rá szerintem.
300 rugóért túl sok minden hiányzik ebből a telóból. Az hogy tele vagy periszkóp lencse nincs azt értem, de a főkamera downgrade-t már nem. A képernyőfelbontás módosítása még oké, de az adaptív állíthatóság hiánya már nem. Műanyag keret 300 ezerért?
Hátlapnál még azt mondanám legyen, de a keret? Ha ezek megvolnának azt mondanám megéri az árát, de így túl drága.
Más. Csak én érzem úgy hogy az sd888 egy nagy csalódás? Alig gyorsabb mint a 865, de sokkal jobban melegedik és sokkal jobban szívja le az akksit. Lásd gsmarena tesztek: oneplus 9 és pro, oppo find x3 pro, mi 11. Utóbbi különösen érdekes, mivel a xiaomi modellek általában jól szerepelnek. A poco f3 a tuningolt 865-ös procival, ugyanakkora akksival, szintén amoleddel sokkal jobb eredményt ért el mint a mi 11.
-
Greg_83
csendes tag
Tökéletesen igazad van, nekem az OP3 kihúzott 4 évet úgy, hogy semmiben nem szenvedtem hiányt. Csak azért váltottam le, mert az akksi már nem volt az igazi, és az ujjlenyomat olvasó is kezdte megadni magát. A váltásnál megvártam a 8-as szériát, de mikor megláttam az "újításokat" a 7-es szériához képest, kérdés sem volt, hogy 7 Pro lesz. Egyszerűen semmiben nem mutatott újat amire nekem szükségem lenne.. 5G, 6-os Wifi, IP.. plusz 500 euróért.. ja persze.
A kamerát már hagyjuk is, nem értem miért kellett beállni a sorba, és elhagyni a pop-up cam-et? Nem fér el? Hagyjuk már, ugyanaz a méret a következő széria is.. (Ugyanez a véleményem az elhagyott Jack-ről is, na nehogy már az se férjen el..) Egyszerűen nem mertek egyediek maradni.
Nem tudom az 5-6-nál hogy volt, mert nekem nem volt több OP a 3-mas után, de az alarm slider mióta lett ilyen lötyögős gagyi szar? A 3-masé patent, pontos és a jó oldalon volt. Mióta átkerült a jobb oldalra, nekem speciel elég sok a véletlen némítás zsebre tétel közben..Ez már nem az az OP..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Temu
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest