- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz
<Adamsky> #40 üzenetére
Én is a felugró kamerát favorizálnám (soha nem használom az előlapit), de mivel mind a xiaomi és a oneplus elengedte ezt a technológiát nem hiszem hogy lesz ilyen telefon idén. Prémium kategóriában biztos nem. Sajnos. A huawei és honor kinyírásával csökkent a konkurenciaharc (kinán és indián kivül), a xiaomi meg amúgy magasról tesz arra mik a vásárlói igények.
-
szkaroly
senior tag
Felugró kamera már nem lesz sehol sem, feleskeges várnod rá szerintem.
300 rugóért túl sok minden hiányzik ebből a telóból. Az hogy tele vagy periszkóp lencse nincs azt értem, de a főkamera downgrade-t már nem. A képernyőfelbontás módosítása még oké, de az adaptív állíthatóság hiánya már nem. Műanyag keret 300 ezerért?
Hátlapnál még azt mondanám legyen, de a keret? Ha ezek megvolnának azt mondanám megéri az árát, de így túl drága.
Más. Csak én érzem úgy hogy az sd888 egy nagy csalódás? Alig gyorsabb mint a 865, de sokkal jobban melegedik és sokkal jobban szívja le az akksit. Lásd gsmarena tesztek: oneplus 9 és pro, oppo find x3 pro, mi 11. Utóbbi különösen érdekes, mivel a xiaomi modellek általában jól szerepelnek. A poco f3 a tuningolt 865-ös procival, ugyanakkora akksival, szintén amoleddel sokkal jobb eredményt ért el mint a mi 11.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest