Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
rodman73 #5935 üzenetére
A Motorola Defy akksija hajlamos volt úgy lemerülni, hogy már nem tudta felvenni a töltést, erre volt a "MacGyver mod", egy szétvágott USB kábel megfelelő ereit közvetlenül az akkusarukhoz érintették és úgy töltöttek rá kicsit. Csak jól utána kell nézni, hogy melyik saruhoz melyik eret kell.
-
zizidor
őstag
válasz
rodman73 #5905 üzenetére
Lehetséges, hogy az esésnél meglazult egy belső csatlakozó, ez a szerencsésebb eset, de az sem kizárt, hogy esetleg sérült az alaplap vagy valamelyik modul. Szerintem lehet árajánlatot kérni a szerviztől, az alapján dönthetsz, megéri-e. Igaz, a bevizsgálást akkor is ki kell fizetni, ha nem kéred a javítást.
-
TulogdiGador
csendes tag
válasz
rodman73 #4436 üzenetére
Rögtön nem tudja megmondani. Úgy működik, hogy figyeli, mennyit tudsz beletölteni/kivenni az akksiból és ezt összehasonlítja a gyári kapacitással. Több töltés/kisütés ciklus kell hozzá, hogy aránylag pontos értéket adjon, illetve 5%-nál kevesebb töltést nem vesz figyelembe.
-
K82
őstag
válasz
rodman73 #3020 üzenetére
Egy ilyesmi skin nem megoldás? Ápol és eltakar.
-
K82
őstag
válasz
rodman73 #2708 üzenetére
Nem volt rossz az SD865-ös S20FE, de 6GB kicsit karcsú a OneUI alá. Érezhetően pörgősebb a 8T, a Samsung egyedül kamerában erősebb (van külön tele lencse, a képfeldolgozó algoritmus is pár fokkal jobban dolgozik), üzemidőben kb. egál. Nekem ez volt az első és utolsó Samsung telefonom, maradok a fapadosabb androidnál.
Aki érzékenyebb a PWM-re, annak sem jó választás az S20FE. -
K82
őstag
válasz
rodman73 #2703 üzenetére
Melegszik a 9 és üzemidőben is erőteljes visszalépés, vess csak egy pillantást az endurance rating értékekre. De szinte bármelyik SD888-as telót behelyettesítheted a 9 helyére, nagyságrendileg ilyen értékek fognak kijönni. Zenfone 8-am volt mint az idei csúcs SOC-el szerelt mobil, sebességre parádés volt, csak nálam a nap végéig se bírta; megváltás volt utána a 8T. Gyorsaságban egy SD865/870 is bőven elég, ha fontos a hosszú üzemidő akkor nem is nagyon van más választás az ezzel szerelt telókon kívül, legyen szó a 8T-ről vagy pl. egy S20FE 5G-ről.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
rodman73 #2703 üzenetére
Én pont az új snapi 888 miatt nem vettem 9es szériát. Inkább maradtam a 8nál. Annyival nem szarabbak mint az ideiek és az áruk is jobb. Én maradnék a helyedben a 8as szeriánál. Itt egyikkel sem lősz mellé.
A pro kicsit nagyobb van benne telefotó kamera meg az ultra wide kamera jobb, viszont a Tben gyorsabb a töltés, kisebb méretre is és olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Crucial 240GB SSD eladó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged