Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian87
tag
válasz
#90305280 #32 üzenetére
Sziasztok!
Tudtok valamit a gyorstöltési funkcio terhelhetosegerol? Az 5öm alaplapja hibas lett, masnak fordult elo ilyen?
Lassan toltottem mundig laptoprol, naponta, tok nelkul.
Milyen gyakran fordulhat elo, megjavittassam ebay-es alaplap cserevel? Tudtommal a 6os ugyan az es nekem kb. 3 evig jó lett volna még.Koszonom a segitseget előre is!
-
válasz
#90305280 #34 üzenetére
Gyorsan kellett egy, a hivatalos oldalon meg azt irtak, hogy csak 3-4 napon belul tudjak csak szallitani, ezert az alzaban vettuk. Ezen felul nem volt egyertelmu, hogy szoftveresen gond lesz (ugyanugy a global KB2003 modelt aruljak).
Egyebkent ugyanigy 8 pro-n is be lehet aktivalni az 5G-t, szoval nem ertem az oneplus miert szivatja az usereket a szoftveres korlatozassal... -
vacs
veterán
válasz
#90305280 #32 üzenetére
Páromnak 7T van, el akartam már lopni tőle, de mindig válással fenyegetett!
Tehát látom, hogy mennyivel jobb ez is az 5T-nél.
Fél év múlva használtan venném gyári garanciával!
A custom rom csere nem probléma, értek hozzá, idővel simán lehet, hogy 5T-re valami egyedi szoftvert teszek.
-
Mono_G
tag
#4 .PG.
és
#11helixPLefordítom:
cikk megjelenésének ideje 13:37 vagyis leet.
[leet wiki]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest