- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz Tomtotom #649 üzenetére
Na erre kiwi vagyok milyen lesz.
@rigoberto tennék én, csak soha nem használtam még tokot egyetlen telefonon sem, mert utálom a téglát. Pedig vettem már kétszer, de egyszersem raktam föl.Azonkívűl tök szépek a mai telók, nem akarom elcsúfitani, de ez az ökörzöld nagyon nem tetszik. Én is a héten akarom megvenni.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Hami33
aktív tag
Nálam a döntésben az is segített,hogy nem egy tucattelefon ! Gyakorlatilag tizenevesek iphonnal szaladgálnak és vágytam már egy egyedibb telefonra . Samsung eleve ki volt zára ,még xiaomi mi 10 t pro lett volna ,de a kijelző nem jött be..
Majd kiderül jól választottam e 8 évnyi iphonozás után..[ Szerkesztve ]
-
Tomtotom
senior tag
válasz Black_Raven #651 üzenetére
Holnap rakok fel képet, milyen lett
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
rigoberto
őstag
válasz Black_Raven #651 üzenetére
Nekem van egy slim fekete tok hozzá [link] ..nem lesz tőle tégla..nekem nem lett sajna ilyen telóm, így eladó.
[ Szerkesztve ]
-
Mike81
senior tag
Engem a megbízhatóság érdekel inkább. Nem volt még One+ om és hajt a kíváncsiság hogy milyen lehet. Tényleg nem tucat telo pedig ugye szolgáltató is árulja. És amennyire utána olvastam nincsenek egetrengető hibái vagy csak én nem futottam bele ilyen hírbe. Engem is agaszt hogy az FE állítólag nagyon melegszik az exynos procival meg mondom ezek a kijelző bug-ok is elbizonytalanítanak. Ehhez még hozzá jön az hogy megnyomkodtam és nem nagyon gyözött meg de azért nem rossz. Kolléga meg ma vett MI 10 t prot megnyomkodtam szép meg minden de valahogy az a kijelző nem az igazi. Ilett volna bele egy amoled panel. IPS-hez képest azért persze nem rossz a képe de szerintem ips terén a Huawei/Honor páros szebb kijelzőben. Persze kinek mi jön be. Ő Mate 10-et váltott le erre de neki ez is tetszik
-
Diák66
őstag
Másnak is előjött az a probléma, hogy nem hajlandó a Galériában teljes mappát törölni? Végül TC-ben töröltem, aztán ennyi, csak hát furcsa volt ez a jelenség, hogy mappa törlésre leáll a Galéria App.
-
-Bandi-
tag
Szia, a sima FE állítólag gyorsabban merül, melegszik is, igazából az 5G verzió lenne pariban ezzel, abban ugyanaz a Snapdragon 865ös van mint ebben, de az meg nincs itthon hivatalosan forgalomban.
Én màr megvettem erre a tokokat, plusz kábelt, aztán leakciózták egy boltban( mobilfactory, talán nem szívom meg, kamuznak is 2év gyártóit ra ) az FE 5Gt 200 körülre, és csak azért rendeltem azt, igaz még nem nagyon sikerült elküldeniük. Igazából az IP védelem volt nekem is ami átbillentette annyiért a mérleget, meg talán a kamera, de ebben nincs tapasztalatom csak olvastam. Akkuidőben ezzel a procival is gyengébb a Samu.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Tomtotom
senior tag
válasz Black_Raven #661 üzenetére
Itt, két hét alatt ért ide Kanadából. Többféle létezik: [link]
-
Tomtotom
senior tag
válasz Black_Raven #663 üzenetére
Mindennel együtt 5ezer körül jön ki.
-
fzboxx
senior tag
Sziasztok!
Én is kacsingatok erre felé.
Autóhoz kapcsolás, Android autó vagy képernyő tükrözés működik rendesen?
Van valami tipikus OP hiba.
Olvastam már sokat, és ez a kettő kérdésem maradt.
Köszönöm. -
Diák66
őstag
A Nillkin Super Frosted műanyag tok-ot próbálta már valaki? Honor 8-nál nagyon szerettem, csak ott flip része is volt. Passzol a telefonra rendesen?
-
törölt tag
Hamarosan jön a januári biztonsági patch, pár javítás mellett. Kép: link
-
Fionella
tag
Valaki rajtam kívül teszteli/használja a GCAM-ot? Most telepítettem a harmadik verziót (Wichaya-féle) Ez jónak tűnik.
-
Fionella
tag
-
bozont
veterán
Üdv
Belépek a klubba én is. OP5-ről jövök. Lenne is pár kérdésem kezdésnek. Jár a telefon mellé usb->jack átalakító?
Rendelnék gyári tokot. Bár a karbon drágább, de az nagyon bejött az 5-nél is. Kérdés, ha esetleg van valakinek, hogy a kamerasziget fölé emelkedik valamennyire a perem? A Sandstone verziónak jól láthatóan, de az előbbinek annyira nem látszik a képekről.
Kár hogy flip tok nincs már ehhez. A gyári egész sokáig bírta az előzőnél.A gyári védőüveg mennyire használható? Az 5-nél sajnos többet próbáltam, de egyik sem illeszkedett jól. Gondolom fólia ezen is van gyárilag?
-
mukisrác
aktív tag
Hali
-Nincs hozzá jack átalakító
-Csomagban van egy gyári szilikon tok, az a kamera sziget és a kijelző 4 sarka fölé emelkedik picit. Más tokkal nem próbáltam, árról majd beszámolnak a többiek.
-gyárilag fóliával jön ez is, de szépen gyűjti az ujjlenyomatokat, foltokat, sokat ne várj tőle
-üvegfóliát még nem próbáltam, Homeoffice-ban folyton asztalon van, kevés inger éri a telót[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
plejik
addikt
Na vissza térek a OP-hoz, sajnos nem jött be a miui rendszer, és sok olyan dolog van amit megszoktam anno az OP telefonokon ( OP2, OP3, OP6), szóval rendeltem egy ilyet ár érték arányban még szerintem ez elég jó.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
törölt tag
Használja valaki fólia nélkül a telefont? Vajon mennyire karcolódik? Iszonyat módon gyűjti az ujjlenyomatokat a gyári fólia. Gondoltam le kéne szednem. Annó p30-amról is leszedtem és egy mikrokarc sem lett rajta. Gondolom ennek jobban kéne bírnia. Nem?
[ Szerkesztve ]
-
sonice
tag
Sziasztok.
Erdeklodnek a telo felől, vásárlás előtt allok.
Milyen a kamera ejszakai uzemmodban, illetve gyenge fenyviszonyok mellett?
Illetve az akksija hogy birja, esetleg sot idők?
Koszonom -
törölt tag
Sziasztok,
új tulajdonos vagyok,nagyon tetszik a telefon,a rendszer is megfogott. kérdésem pedig az lenne az oxygen updater-rel letöltött javítások is jól működnek,biztonságos,mert ott már megjelent a januári update is.
üdv,
Krisztián
-
törölt tag
köszönöm a segítséget.
üdv,
-
nFlex
tag
Üdv srácok. 3 év mate 10 pro után,váltottam. Jó kis gép. Azt hittem hogy a mate 10 pro gyors. Hát ehhez képest.
Vásároltam nilkin védő felszerelést. Üveget és tokot.
A camera shieldes tok... Alul nem véd rendesen. Ahogy belepattan kicsit hátrébb van mint a többi perem.Szűk.
Az uvegfolian nincs a kamerának kivágása. Kérdés mennyiben befolyásolja a fotó minőséget? -
Trias861
csendes tag
Sziasztok. Tegnapi nap megleptem magam ezzel a szépséggel. Azóta folyamatosan nyüstölöm. Egyetlen egy bajom van még pedig a warp töltés animáció ami nekem tetszik csak a baj, hogy pár másodpercig látszódik csak. Próbáltam úgy is hogy az ambient displayt kikapcsoltam, de úgy sem jó. Másik kérdésem, hogy milyen uvegfoliat ajánlotok rá. Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest