- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
A kamerát leszámítva mindenben jobb egy OP8 Pro mint egy Samsung. De ezt is orvosolni lehet egy GCam-el. Ebben a kategóriában a SOC kérdése lényegtelen, de itt pont igaz az, hogy a Snapdragon jobb mit egy Exynos. Semmilyen funkcióját nem lesz nyögvenyelős használni, mint pl egy Samsung féle ultrahangos ujjlenyomat olvasót. És nem is lesz telehányva mindenféle felesleges appal és szolgáltatással mint egy Samsung. Tudom, hogy az van a köztudatban, hogy az android = Samsung, de ez közel sincs így. Borzasztó amikor az emberek veszik a mindenféle szar A szériás samsungokat, amikor azoktól még egy 2-3 éves használt Oneplus vagy Pixel is jobb.
Próbáld ki a 8Pro -t. Nem fogsz csalódni. Megismered majd, hogy milyen igazából az android.
-
Hyena
senior tag
Semmilyen osszeszerelesi minosegbeli problema nincs a Oneplusal (az enyemmel legalabbis) mondom ezt ugy, hogy nekem elotte a Galaxy S2ig visszamenoleg mindig Samsung telefonom volt.
A Oneplus kijelzojevel sincs bajom , el sem szinezodott , be sem egett, nagyon szep es van QHD 120hz ami pl samsungon nincs.
Az Oxygen Os gyors es reszponziv tetszik.
En azert valtottam mert az S20+-al szar volt a terero mikozben Xiaomi , Huawei... keszulekekkel ugyanonnan gond nelkul telefonaltak. (ez mar onmagaban eleg volt a cserehez)
Sim kartya es telefon csere utan sem valtozott a helyzet, vettem 1 oneplust amivel jobb a terero.
Amugy a samsungnal az akkumulator ido is rosszabb volt , melegedni is jobban melegedett.
A samsung mellett szolhat az ,hogy az 5g mukodott vele out of the box (telekomon mar onepluson sincs gond) , illetve volt vowifi is amihez a onepluson (mar akit erint) egy kicsit trukkozni kell.
En a fenykepezo tekinteteben nem latok nagy kulonbseget. -
ADAM1337
nagyúr
Én is s20/n20u után váltottam op8pro-ra.
Az okok egyszerűek:
-3óra sot-nál többet a samsungokon nem tudtam sehogy kihozni max full lebutítva, ami elkeserítő volt, kamera meg az akkor p40pro-mhoz képest édeskevés.
-SoC-ban az exyfos 990 csoda megfözte magát, csak netezéskor a SoC 50-60 fokos optimalizált módba, a snapdragon kézmeleg se ezalatt. (illetve az n20u-n ha nyitsz egy kamera appot vagy huzamosabb ideig netezel (30p) a kezed elkezd izzadni úgy fűt a telefon.
-Kamerában az n20u nálam leszerepelt nagyon, de sok samsung fan betámadt miatta, csináltam pedig összehasonlítást és annyira nem nyügözött le p40pro-hoz képest, az op8 pro viszont stabilabb teljesítményt nyújt, nincs végtelensokáig exponáló fotók meg homály minden vonal mentén, összességében stabilabb lett.Egy próblémám van az op8pro-val hogy már beégett egyszer, de nem látszodik mintha elmúlt volna. (azóta nem merek hosszabb ideig navizni, néha túltolja a fényerőt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest