- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz
DefJamHUN #2075 üzenetére
Én hátlapra rakattam, feleségem meg a kijelzőre a MM-ban ezt a nem tudom milyen nevű fóliát. Nagyon jó minőség. Nem használok tokot, ez a telóm egyetlen védelme, és nem jön fel sehol. Nagyon jól bírja. Ez kb. 2 hónapja, de ha visszakeresel a fórumban, írtam, amikor felraktam. 7E volt a hátlapra, 7E pedig a kijelzőre. Jó drága, de legalább jó.
-
Nagya21
addikt
válasz
DefJamHUN #2075 üzenetére
[link]
Ez lett, első ilyen uv felrakásom, sztem jó lett.
A hozzá adott lampecsku kényes a kábelra (baseus kábellal nem ment one+ kábellal igen)
Eddig (5perc ) tetszik, ujjlenyomatot jól érzékel, de sztem a teljes tartály uvglue nem kell hozzá, sajnos jól visszazárni nem lehet.
Kicsit ferde a zasztal, le is folyt a ragacs jórésze a papirra, de maradt pont elegendő alatta, le is izzadtam........
Üdv Nagya
UI: most jut eszembe van is itthon üvegragacsom az is ilyen UV kötős, de azt nem merném ide használni..... -
-
-
zoleeno1
veterán
-
Stabi83
senior tag
válasz
DefJamHUN #242 üzenetére
Minőségben szerintem rendben van mind a kettő. Az elsőnek biztos jobb a fogása még ha nedves is a kezed ( én is ezt használom ). A választást inkább az befolyásolja hogy neked mi az ízlésed illetve mi a legfontosabb ( fogásbiztonság, kinézet, ütésállóság ). A Pitaka tokok is baromi jók csak veszett drágák ( cserébe kb örök darabok )...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged