- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Xxx az nekem túl sok /bazári/, inkább omni vagy Pixel experience felé hajlanék, de tresk amit 6-on az utóbbi fél évben használtam csak 7 pro-ra van...
Blu spark és smurf kernel van 7-re is, de őszintén szólva nekem a custom kernel ehyzi ideje már csak placebo, gyári kernelek is elég jók sztem.
Brainiac gyári fórumon azt olvastam hogy talán SwiftKey alatt nincs az az üres rész, csak gboard a bugos, egyz próbát sztem megér
-
gattolino
senior tag
Mindig fejlesztenek ezt-azt. Vegyél fel egy ujjadra többször, több szögből ujjlenyomatot. Biztos jobb lesz valamivel. A legújabb Oneplusokon már olyan gyors az ujjlenyomat olvasó mint a régi hátlapikon elvileg. Majd ha valamit kimaxolnak, akkor jön az olyan dolgok fejlesztése amit érdemes is. Ilyennek gondolom az akksit. 90Hz kijelző is biztosan jó, de az még jobban meríti. Én 10 órás Sotot szeretnék, min 2, de inkább 3 napig ne kelljen már tölteni. És 8GB ram bőven elég sztem. 128GB memória is. Most is olyan van és még a felét sem töltöttem meg.
-
Norbi.
őstag
Úgy valóban necces, bár ha csak repedt és megy az érintő mindenhol, meg maga a kijelző hibátlanul. attól általában más bajuk nem szokott lenni, de sosem lehet tudni. Még az is csak félmegoldás, hogy kérsz egy videót ahol megmutatja, hogy működik.
Ha vacilálsz rajta és nem tudod megnézni személyesen lehet inkább azt mondom, hogy engedd el.
-
gattolino
senior tag
Gondolom akkor te írtál a Facebook csoportban is. Az a lényeg, hogy a Oneplus termékek nagyon megbízhatóak és ha nem érdekel annyira a gyári garancia, akkor vedd meg. Jó vétel annyiért. De ha te biztonságban szeretnéd magad érezni közel 2 évig akkor ne vedd meg. Amúgy amit írtak ott a csoportban, hogy ilyen fizikai sérülése van a telefonodnak, úgy azért úgysem vállal garanciát egyik gyártó sem. Szoftveres hiba ok, én 1.5 év után küldtem vissza akksicserére az 5t-t. Ezért már megérte onnan rendelni. 3 munkanap alatt megjárta javítással Lengyelországot, Express futárral és ingyen. Ezt úgy tudom egyik gyártó sem oldja meg ennyire olajozottan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest