- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
válasz
sharkypeti #1053 üzenetére
Persze, 5999.-Ft.
-
k5.20
senior tag
válasz
sharkypeti #1051 üzenetére
Volt, de azt leszedettem.
Ez a MM-kos egy speckó fólia - állítólag.
Másik készülékemre 2 hete tetettem, jó a tapasztalatom vele.Nekem a gyári fólia úgy megfogta a zsírt, hogy opálos volt, alig tudtam letörölni...
-
Bilux
veterán
válasz
sharkypeti #853 üzenetére
Oneplus 7 és mi 9
-
seven7
aktív tag
válasz
sharkypeti #800 üzenetére
Szia!
Nekem 6T van, páromnak Mi 8 (sima, nem pro). Ha a kamera fő szempont, az Mi 8 jobb. Lehet hogy szenzorban pariban vannak, de szoftveresen és utómunkában jobb a Xiaomi.
Én a stock droid és a berögzött OnePlus vonal miatt választottam (+ nem érdekel a telefonos kamera, van rá céleszközöm), de így hogy a kettő telefont nyomkodtam egymás mellett nap mint nap, szerintem az Mi 8 jobb ár-érték arányban. Már a miui sem olyan borzasztó, mint régen.
Ez csak magánvélemény, ettől függetlenül én még maradok márkahű, majd két év múlva újragondolom.. -
ghiottone
nagyúr
válasz
sharkypeti #804 üzenetére
A fotók, videók mobillal topickban a Mi 8 nagyon jól szerepel. A gyári kamera appra nagyon ráfeküdtek a Xiaominál.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Stock android vs. Miui. Melyiket preferálod inkább? - ez is dönthet szerintem.
Én irtózom a Xiaomi rendszerétől és inkább a stock felé húzok. Aksiban tuti jobb a 6T. A Mi 8 Pronál kisebb az aksi, mint a normál Mi 8-ban. Ahogy egy tesztben néztem a sima 8-as jobb vétel a 8 Pronál, nagyobb aksi miatt és a kamera is kiforottabb. -
m_dawe
senior tag
válasz
Én már csak a szoftver miatt is az OP-t választanám, de még mellette szól a nagyobb akku is.
-
hajbel
addikt
válasz
Oneplust hivatalos oldalról vegyél inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest