- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Épp ezt szeretném kideríteni, hogy vajon mennyivel tölti a telefont a supercharge töltő, mert a huawei is jó kínai gyártóként ugyanazt az utat járja mint a többi, pl oppo, oneplus, máshogy hívják ezeknek a gyorstöltéseit, de az elv ugyanaz nagy áram 4A-5A, 4,5V-5V feszültség. A kolléga megnézi nekünk
és kiderül. Amúgy ismerem a BW kábeleket, van is pár, de 4A-st még nem láttam tőlük sem, ehhez a huawei-hez meg egy 5A-es jár elvileg, de az is kérdés, hogy azzal megy-e a dash.
-
bowlinggolyo
csendes tag
Ezt a negatívumot figyeltem meg én is náluk, hogy nem FIFO módban teljesítik a megrendeléseket, hanem amit a megrendelésnél írtak. Ami azért kicsit visszás, mert HREH standard (felár nélküli) 1 nappal későbbi rendelése 3 nappal korábban megérkezik a +10 € expressel szemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest