-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
Üvegből ha full cover (keretes) csak a gyárit szabad megvenni, aliról rendelhető pár dollárosoknak csak a fekete széle ragad, egy kalap kaki... Ha nem full cover, akkor Nillkin H(+) üveggel megvagyok elégedve. Tudni kell, hogy a full cover a két szélén beletakar picit a kijelzőbe (fél fél mm kb), a nillkin pedig ugyanennyivel kisebb a kijelzőnél, nem ér ki a szélekig.
Szerk: magánvélemény, de szerintem a gyári üveg egyszerűen nem ér ennyit.
-
macii97
senior tag
Értem én, de akkor mi alapján kategorizáljuk? SOC, RAM mennyiség, akksi kapacitás? Vagy ránézésre? Ezek is hasonlóan változatosak... A szolgáltatók, forgalmazók mind árak alapján kategorizálnak... Ahogy a gyárak is. A Mi fér bele ebbe az árba elve alapján. Az ár a minőség jele a vevők fejében. Minél drágább annál jobb lehet, pedig ez nem feltétlenül igaz. Vannak gyártók akik követik a főkolompost (apple), és aszerint áraznak, és vannak akik ez alá mennek. Viszont itt jön a "gagyi sz@r, olcsó kínai kaki" troll áradat.
-
sharkypeti
aktív tag
A Puremobile oldalán hogyan akarnál vásárolni? Mert személyes átvétel készpénzes fizetéssel ott sem lehetséges. Ráadásul még jó kis felár is van rajta!
Szóval, ha van cash, kérj meg valakit, hogy vegye meg neked, te meg odaadod neki a pénzt. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest