- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
Nos, egy közös van a családban, a gond az, hogy arról nem tudnék úgy leemelni, hogy ne vegyék észre.
Ez még nem lenne gond, csakhogy ajándék lenne a teló, magyarázkodni pedig macerás lenne, ezért ezt a lehetőséget kerülném.
Cirx, Szabolcs Vásárosnamény, hogy ne ezen múljon, de ez amit írsz ilyen formában szerintem kivitelezhetetlen, sok pénz ez, hogy csak úgy valaki utaljon ismeretlenül. -
macii97
senior tag
Szerintem lényegében mindegy, hogy ki milyen bankkártyával vásárolt, ebből már maximum csak tanulni lehet, de inkább fizessen az ember párezret a letiltásért (amit egyébként ha visszaélés történt visszakap), mint akár 10ezret egy hackernek.
Nekem is paypallal védett a webkártyám, mégis a hülye fejemre gyorsba megadtam a főkártyaszámot és megvolt a baj.
Legalább legközelebb nem leszek lusta pénzt átrakni a másik kártyára.
Nem mintha adott esetben a Paypalt ne lehetne meghackelni, de biztonságosabb egy helyen tartani az adatokat mint mindenhova megadni.
-
Bármelyik rendszert Meghekkelhették. Akár OP, akár banki oldalon. Limit okos döntés, új kártya még inkább. Ilyen világban élünk.
Mindenkinek, aki számára nem világos:
Paypal oldalon fizetésnél most már néhány kattintás megadni, hogy a bankod váltsa a dohányt és ne péjpálék. A tranzakció ettől ugyanolyan biztonságos lesz. -
macii97
senior tag
Szvsz azért semelyik amoledes telefon topikjában nem lehet tömeges rosszullétről beszélni, most is konkrétan 1 ember eddig, akinek ez problémákat okozott. Nekem a régi crt bántotta a szemem, sem az ips, sem az amoled (pedig a tablet, a 3t, és most az 5t is az, a monitorom meg pwm mentes ips) nem csinál ilyet. Ez van, az amoled ilyen. Mindennek van előnye, hátránya. Szerintem a pwm ne riasszon, ha eddig nem volt vele bajod, most sem lesz.
-
macii97
senior tag
Valószínű az amoled pixelek nem olyan gyorsak, hogy a pwm sokkal magasabb frekvencián mehessen, mint egy ips-nél, viszont ahogy utánanéztem, a pwm-mentességnek amoleden az a hátránya, hogy a feszültség csökkentésével durva képhibák (gyártási különbségekből a panel bizonyos részein) jönnek elő. Ezérr használják a pwm-et.
Egyébként az s8 240 Hz-es pwm-et kapott, gondolom az 5t is... -
Kornel
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged