- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
NA megjött nekem is a Nillkin üveg , a + változat. Nem rossz, kissebb mint a gyári fólia, felrakása elsőre nem lett pontos, vissza kellett szednem, utánna már jó lett a pozíció. Egyedül felül a hangszóró mellett lett egy kicsit "fehér", leg alul középen. De ezt az alis réskitöltővel orvosoltam. Sajnos amikor visszaszedtem, összszedett vmi
mikroméretű port 1-2 helyen, amit a csap alatti mosás se vitt le, így ott sajna látszik vmi a kikapcsolt képernyőnél, de nem veszélyes, bekapcsoltnál meg semmi se látszik, simán együtt lehet vele élni.
Valószínűleg ha elsőre sikerül a tuti pozíció, akkor csak max a széln kelett volna réstkitölteni. Az érintési érzet, az oleophobic réteg, szokásos Nillkin minőség, koszt , ujjlenyomatot nem gyűjt, siklik rajta az ujjam.
Asszem marad fenn, nem rendelek se gyárit, se másik Nillkint. Ja és persze a mérete miatt teljesen tokbarát, mindennel együttlehet simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- PayPal
- EA Sports WRC '23
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest