- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Ha diákhitelen gondolkozol, inkább menj el főiskolára, vagy valami felsőfokú képzésre. Ott legalább kapsz valami papírt. Ha van jogviszonyod, meg sok nagy és jó cégnél van gyakornoki program, ahol sokkal többet és életszerű dolgokat lehet tanulni, mint ezzel. A fizetés nem túl jó, de a gyakorlat érdekében be kell vállalni.
Ezzel meg mit mondasz, elvégeztem az újratervezés programot? -
nuke7
veterán
válasz
janeszgol #17 üzenetére
az elsőt én azért úgy csináltam 45 perc alatt, hogy közben kimentem a konyhába müzlit csinálni meg ilyenek
az könnyű volt, google sokat segített...
A másodiknál meg felbasztam magam, hogy nem mentek az IQ tesztes (formás) feladatok, úgyhogy összecsaptam 45perc alatt és nem álltam neki mégegyszer, az csak 72% lett...
a top10%-nak 95-100%-os állami támogatása lesz a következő 4-12 hónapos képzésekre... a többieknek meg nem tudjuk még... lehet, hogy akik a kvótán kívül esnek, ők is kapnak valami finanszírozási segítséget, de valljuk meg őszintén, valószínűleg ez elég kevés embernek lesz megfelelő...
-
nuke7
veterán
válasz
janeszgol #11 üzenetére
még senkinek nem jeleztek semmit levélben. Valsz. okt 1. után fognak.
mi úgy számoltuk, hogy kb. 10% (~800 ember) lehet összesítettben 90% körül... mivel 750embernek el kell végeznie a képzést, különben nem lesz sikeres (vissza kell fizetni a támogatást) és nem mindenki fogja vállalni a feltételeket a top10-ből se, ezért ha súlyozottan a 15-16%-ban benne vagy, akkor még simán jó lehetsz.(40% komptenecia teszt, 60% zárovizsga a súlyozás)
(#8) Narxis : milyen discordon streamel-ték és Te honnan tudtál róla?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest