- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
de ezt hívják bootcamp-nek, emiatt vesz részt mindenki az újratervezésben, hogy egy ilyen programra állami támogatással bekerüljön...
Vagy ez eddig neked nem esett le..?
Négy képző intézmény van: Greenfox, codecool, progmasters és training360.
Náluk indulnak majd a kurzusok, nemhiszem, hogy lazázós cuccok lennének... -
nuke7
veterán
válasz
janeszgol #17 üzenetére
az elsőt én azért úgy csináltam 45 perc alatt, hogy közben kimentem a konyhába müzlit csinálni meg ilyenek
az könnyű volt, google sokat segített...
A másodiknál meg felbasztam magam, hogy nem mentek az IQ tesztes (formás) feladatok, úgyhogy összecsaptam 45perc alatt és nem álltam neki mégegyszer, az csak 72% lett...
a top10%-nak 95-100%-os állami támogatása lesz a következő 4-12 hónapos képzésekre... a többieknek meg nem tudjuk még... lehet, hogy akik a kvótán kívül esnek, ők is kapnak valami finanszírozási segítséget, de valljuk meg őszintén, valószínűleg ez elég kevés embernek lesz megfelelő...
-
nuke7
veterán
válasz
janeszgol #11 üzenetére
még senkinek nem jeleztek semmit levélben. Valsz. okt 1. után fognak.
mi úgy számoltuk, hogy kb. 10% (~800 ember) lehet összesítettben 90% körül... mivel 750embernek el kell végeznie a képzést, különben nem lesz sikeres (vissza kell fizetni a támogatást) és nem mindenki fogja vállalni a feltételeket a top10-ből se, ezért ha súlyozottan a 15-16%-ban benne vagy, akkor még simán jó lehetsz.(40% komptenecia teszt, 60% zárovizsga a súlyozás)
(#8) Narxis : milyen discordon streamel-ték és Te honnan tudtál róla?!
-
nuke7
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest