- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
D-LAN|FuRioN #137 üzenetére
tőlem aztán gyűjthetnek adatot... anyukám nevét pl úgy sem tudják kibetűzni sem, nemhogy kiejteni.
-
Madn!ght
addikt
válasz
D-LAN|FuRioN #137 üzenetére
Attól függetlenül tényleg lol, ha vki 2-szer is nyer egy ilyenen. Alig bűzlik...
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
Madn!ght #100 üzenetére
Vicces ez a fb osztogatós lájkolgatós téma. Totál adatgyűjtés, bár látom már lemaradtam ezekről, de leírom azért a véleményem. Az idén nyertem ASUS GTX 680-at az nvidia hasonló versenyén. Ugyan ott alkotni kellett valamit és azt díjazták, de a nevezéskor nem kértek egy deka adatot sem és csak akkor kellett telefonszámot és hasonlókat megadni amikor nyertél valamit és küldték a cuccot. Röhej, hogy a Gigabyte is ezt csinálja, az ő eddigi két versenyükön ami lájkolós meg osztogatós volt, mind a kétszer ugyanaz a személy nyert.... Milyen furcsa, több 100 ezer megosztás volt. EPIC FAIL...
UPD: Sry nem választ akartam írni, hanem új hsz-t.
-
magaggiiiasd
csendes tag
Hát én ezt el sem tudom hinni hogyan történhetett: nem én nyertem
Nem mintha bíznák az ilyen nyereményjátékokban -
RyanGiggs
őstag
Norvég manusz nyerte!! Tehát nem ámerikánái.
-
Good2881
csendes tag
Sanszos volt a nyerési esélyem a 0%-hoz konvergál...de megpróbáltam.
-
boeing
őstag
Nem nyertem kaptam emailt ma
-
kapeti07
senior tag
Lekéstem
-
Youri
veterán
válasz
Cingáriusz #129 üzenetére
már vége
-
Nem találok semmi kitöltendő kérdőívet. Csak dobál ide-oda.
-
Hol kell kitölteni az űrlapot? Nem találom sehol.
-
törölt tag
Gondolom ti is megkaptátok az alábbi üzenetet
"Mass Luminosity is sorry to let you know that you did not win the The AMD HD 7870 Giveaway.
I'm sorry you did not win, but I very much appreciate that you were one of 11,605 people that entered this giveaway. We announced the winner at http://www.facebook.com/photo.php?fbid=443157162371921 so please join us in congratulating him.
Sad you did not win?? We're here to help! Go enter our global Twitter / Facebook Giveaway for a chance to win a Sapphire Radeon HD 6970 2 GB Dual Fan GPU valued at $349. Carefully follow the three steps at http://www.facebook.com/photo.php?fbid=442741379080166
[Note: On average our Twitter giveaways have less participants than our Facebook giveaways, so your odds of winning may be greater.]
Thanks!
Angel Munoz, CEO
Mass Luminosity
giveaway@massluminosity.com" -
-
Youri
veterán
válasz
MasterMark #110 üzenetére
Ha nyersz, kapsz e-mailt. Ha nem, akkor nem
Amúgy azt a képet bele lehetne tenni a cikkbe is
-
MasterMark
titán
Amúgy most akkor mikor és hol tudjuk meg, hogy nyertünk-e?
-
mepet
addikt
Hát ezért én sem fogok regisztrálni a nagytestvér közösségi oldalára...
Bár majdnem akkora esélyem lenne, mint egy lottó 5-ösnek, de hát lottót sem szoktam venni...
-
ch003067
addikt
válasz
MasterMark #97 üzenetére
Értem.... áth, tudom, hogy semmi esélyem nincs rá, de azért megpróbálom, hátha....
Köszi ! -
tonnoka
tag
Jó lenne megnyerni, már egy ideje kinéztem....ha nem jön össze majd valamikor veszek egyet használtan
-
Madn!ght
addikt
Megint Facebook.... Nem szeretnék rajta lenni. Alternatív megoldás?!
-
nagysandor88
tag
Nem értem ezt a sok sz@rrágó embert. A facebook előtt sem tudtál pl Chio vagy Coca nyereményjátékban részt venni, ha nem vetted meg a terméket. Márpedig, ha nem szereted, akkor nem veszed meg, és így ki is zártad magad a játékból...
-
Tgabor96
csendes tag
Hogyha valami terméket kínáló személy felhív,akkor a telefonszámopdat valószínűleg egy gép pörgeti ki,majd átkapcsol egy személynek.
Mivel engem is egyszer felhívtak,hogy borotvát adjanak(név,bemutatkozás nem volt)
Rá kerestem a telefonszámra és a neten kiadott egy tucatnyi találatot,hogy mi ez a szám,meg hogy működik ez a dolog.A telo számomat nem adtam meg sehol. -
ch003067
addikt
Telefon szám minek kell ?
-
Nekem sincs fb om de ez miatt sem lesz...
-
sagesz93
addikt
válasz
Jim Tonic #46 üzenetére
oké, köszi a tanácsot.
Kérdem én miért én kaptam ezt a nemes hsz-t, én csak azt linkeltem be, hogy lehet törölni a facebook profilt, mivel eléggé unalmas azt látni hogy sokan abban a hitben vannak, hogy nem lehet. Az most mellékes, hogy mi történik a törléssel és mi nem, engem nem nagyon érdekel.
A játékra se regeltem, mert sok értelme nincs.. meg mondjuk már nyertem eleget -
törölt tag
Engem szórakoztatnak az ügyintézők, akik felhívnak mindenféle biztosítás/reklám/eladás céljából.
3. Már az elején tudom hogy nem veszek semmit, ha ráérek akkor beszéltetem fél órát, ha nem, akkor szép napot kívánok és leteszem
1. FB-n nincs 1 db ismerősöm sem....
2. van spam szűrőm, no meg kb 0.02 sec törölni azt a levelet, aminek a tárgya nem érdekel -
r-chee
őstag
válasz
MasterMark #78 üzenetére
Még a telefonszámodra sem enged rá reklámmal, hirdetéssel kapcsolatos hívásokat?
Amúgy ennél a nyereményjátéknál háromszorosan be lehet szívni reklámtémában:
1. FB-n hozzáférést engedünk a nyereményjáték szervezőinek, partnereinek az adatainkhoz, ismerőseink adataihoz. Kész lavina
2. e-mail spam-ek
3. Telefonon mindenféle ügynökök, ügyintézők akarnak mindenfélét ránk sózni vagy épp szokásainkról kérdőívet kitöltetni -
Tgabor96
csendes tag
És mikor lesz eredmény?
Mert azt nem láttam. -
Speeedfire
félisten
válasz
MasterMark #78 üzenetére
Elég jó, meg ha az nem akkor ott a thunderbird.
-
MasterMark
titán
válasz
Speeedfire #77 üzenetére
A Gmail meg amúgy is szinte minden spam-ot kiszűr.
-
Speeedfire
félisten
válasz
MasterMark #76 üzenetére
Nekem sem jött még semmi, pedig már elég sok helyen játszottam fb-n.
-
MasterMark
titán
válasz
Speeedfire #75 üzenetére
Egy ilyen vga-ért kibírom... Nem hal bele senki. Lehet másodlagos e-mail-t is adni. Amúgy nekem még nem jött semmi.
-
Speeedfire
félisten
válasz
MasterMark #73 üzenetére
Elkezdenek téged spammelni mindenféle hirdetéssel.
-
MasterMark
titán
Még mindig nem válaszolt senki arra, hogy mitől féltitek az adataitokat? Mit csinálnak vele?
-
Speeedfire
félisten
Az 1:5 000 000-hoz az esélye, de egy próbát megér. Úgyis decemberben nyertem utoljára fb-n.
-
r-chee
őstag
Amit én megadtam telszámot, azon nem engem fognak elérni
Alap dolog, hogy nem adom meg neten a telszámomat. Az nem játékszer, hogy havonta cserélgessem, mert a világ összes alulfizetett ügyintézője engem hívogat a hülyeségükkel.
Ott az e-mail cím, majd azon értesítenek, az oldalukon való névfeltüntetés mellett.
-
Whysperer
addikt
válasz
MasterMark #64 üzenetére
Mert kint élek kb.! 8)) CSak itt használom magyar vodafoneos telót is 8)
-
Steve1207
veterán
Az első kommentekből az jutott eszembe, mintha lottó ötöst szeretnétek nyerni, de nem akartok szelvényt venni
-
spanyoll
addikt
válasz
Jim Tonic #45 üzenetére
...amely privát adatokat egy max 5 perces keresés során nem lehet megtalálni rólad a neten. Mondjuk indulva innen ph!-ról, onnan már van egy név meg egy mailcím, megnézni az apróidat, ott tuti találnék még egy mélt vagy egy telefonszámot, innen meg tényleg nem megerőltető guglizni többi okosságért
-
Löncsi
őstag
válasz
MasterMark #59 üzenetére
Fél, hogy véletlen megnyeri a játékot és kap egy értesítő SMS-t.
-
wix
csendes tag
A fosbok így próbál új usereket szerezni
-
Destructo
senior tag
Reg megtörtént,már csak várni kell
-
wolfman
veterán
vagy Facebook nyereményjáték, az önként vállalt SPAM!
-
wolfman
veterán
Nekem eddig egyedül a PH-s nyereményjáték amin nyertem, a többin eddig semmit, de még csak nem is szóltak hogy szívtál öreg. Így 1:>30 arányban már unom ezeket a LIKE-olj meg osztd meg szarságokat, nem beszélve arról, hogy az ismerőseim meg engem ugyan emiatt!
Szóval többet nem még ha űrutazást lehet nyerni sem!
Ráadásul esély nincs eleve, mert kommentelni, LIKEolni, megosztani mindenki tud! Ha lenne egy kérdőíg jó nehéz, utánajárós kérdésekkel, majd a helyes válaszadók LIKE-oljanak és osszanak, akkor azt mondom, hogy úgy megéri mert jelentősen le lenne redukálva a mezőny, de így a fél gamer világ megosztja mert pofon egyszerű, telespammelve az üzenőfalakt.
Facebook nyereményjáték: lényegében megosztod azt, hogy mások is megoszthatják, amit lehetetlen megnyerni!
-
h_143570
addikt
válasz
Dr. Romano #24 üzenetére
Az semmi, de meg a komenteleshez is regisztracio kell, milyen egy mocsoks szemet banda mar.
-
DI3S3L90
csendes tag
Na próba szerencse...
-
törölt tag
válasz
sing1ep1ayer #47 üzenetére
na ez körülbelül minden, amit tudni kell a facsés "nyereményjátékokról"
-
sing1ep1ayer
őstag
Ja, így hogy mi nem jelentkezünk, már nem 1:100 000 000 az esélyed, hanem 1: 90 000 000. Hát egy kalappal!
Én is beállok fikázni: szerintem marhára elk**vítják a facebookot ezek az állandó lájkolós reklámkampányok. Nekem egyszerűen nincs pofám az ismerőseimet az újabb és újabb "likespam"-ekkel szőnyegbombázni. Pláne ha ennyire piti nyereményt kínálnak fel. Mégis mi az az egy darab 7870-es VGA, amit világszinten kisorsolnak? Ugyan már! A lottó ötösre nagyobb az esély és az kicsivel többet ér, mint egy videokari, ráadásul nem kell szégyenkezned amiatt, ha veszel egy szelvényt.
-
Én is visszaléptem. Az összes privát adatodat bekérik. Elég mókás...
-
shaddam
aktív tag
A jelek szerint a facebook fika menő. Annál jobb eséllyel nyerek ha ti nem jelentkeztek
-
MasterMark
titán
Hehe érdekes dolgokat írtok itt, most mit féltitek a telefonszámot meg címet, mit csinálnak vele mégis?
-
Youri
veterán
Mikor még csak bontogatta a szárnyait ez a Mass Luminosity, már akkor jelentkezgettem, sose nyertem. Ellenben 10-ből 9 nyertes amcsi volt. Jelenleg kb. 100.000-en jelentkeznek majd erre
-
törölt tag
19:50-kor regisztráltam a fészbúkra a játék miatt, már bejelölt 3 vadidegen ember úgy, hogy még senki nincs az ismerős listámon
-
Hidalgo42
csendes tag
Lehet le leszek szólva, de a feltételekben benne van ha nem Észak-Amerikából nyernek akkor szállítást azt kifizettetik, plusz miután fölvették veled a kapcsolatot, ha nyertél valami eskü alatti nyilatkozatot ("affidavit" szótárból néztem mit jelent) kell 5 napon belül elküldeni hozzájuk, különben ugrott a nyeremény. Ez a két dolog meg is állított a részvételben és hogy tovább olvassam a feltételeket. Többieknek sok sikert!
-
Silentfrog
veterán
Mit kell rajta reklámozni? Van aki nem ismeri?
-
lujó55
addikt
szinte le mertem volna fogadni hogy fácsé reklám.
-
Baryka007
addikt
Szerintem nem avval van a probléma hogy valaki facebook felhasználó én sem akartam az lenni eleinte de a barátnőm ragaszkodott hozzá és regisztráltam... azonban az már valós tény és idegesít hogy ha valakivel akarok találkozni vagy osztálytalálkozót fújni azt ma már LEHETETLEN enélkül a szemétrakás nélkül összehozni... sajnos ez van ma ...
-
asturel
őstag
Zip code utani resz nekem nem latszik es nem is scrollozhato, mas appoknal ha kijeloltem es huztam lefele a kijelolest lescrollozott a form aljara de itt ez nem mukodik (meg inspector is atirtam a div-ek magassagat de igy se sikerult elohozni), valaki jart mar igy? Van ra megoldas?
-
Silentfrog
veterán
Ne sz@rakodjunk! Küldjék a kártyát!
-
törölt tag
Kell nekik nevem, címem, telefonszámom. Minek? Jó, azt tudom, hogy ha nincs face-em (egyébként van), akkor nem vagyok ember, de ez akkor is csak szimpla adatgyűjtés, nem játék.
-
talmam
tag
Dobok én is 1 et hátha
de eddig egyik ph-s játék sem hozott szerencsét ez majd talán
-
törölt tag
Regisztráltam a fészbúkra vagy 1 órája, és egyfolytában arra kér, hogy lépjek be a zímélcímemhez tatrtozó fijókba a regisztrációs folyamat befejezéséhez.
De én hijába léptem be már vagy 12x, nem fejeződik be a fojamat -
Segal
veterán
válasz
Elemental #26 üzenetére
Ez nyilvánvaló de a fosbook előtt is voltak nyereményjátékok és az is megérte a kitalálónak. Mióta ez a sz*r létezik azóta viszont nem tellik el nap úgy a neten hogy valahol ne kerülne szóba.
Én megértem a PROHARDVER-t is hogy le kell hozni az istenítő fosbook cikkeket is hisz erre is van igény én továbbra is csak azt nem értem hogyha valaki abszolute nem kiváncsi erre akkor miért nem lehet őket békénhagyni. Pl ha nem vagyok kiváncsi mondjuk a tamponra akkor nem nézegetek olyan oldalakat és kész kizártam az életemből de ezt nem lehet ez mindenhol ottvan és ugye mint előttem is írták pont azért van ott hogy mindenki regizzen és az aegész életét megossza hogy aztán vissza lehessen nézni mikor mit és kivel csinált az ember...Dr. Romano
Ez teljesen más ez nem arról szól hogy mindenáron csatlakozz meg az elv is teljesen más itt nem fognak rólad aktát vezetni mint odaát. -
lemusz
addikt
Mostanában igencsak rácuppantam a különböző nyereményjátékokra. Ez az egyetlen oka, hogy nem töröltem még a face-t.
-
Elemental
addikt
Miért, szerinted csak úgy ingyen hozzád vágnak bármit?
Itt arról van szó, hogy eladod az adataid.
Erről szól minden hűségkártya is.
És az meg, hogy egyes emberek ki vannak rekesztve szintén hülyeség, mert bárki regelhet, aki csak akar, és megadhatja privát adatait( ha annyi esze van). -
Segal
veterán
Azért kell mert ez olyan mintha egy játék arról szólna hogy pl a feketék nem vehetnek részt benne. Mint tudjuk Jackson is kifehéredett tehát simán lehetne arra is azt mondani hogy nincsenek kizárva csak fehérítsék ki magukat ha részt akarnak venni a játékba...
Kb ugyanarról van szó senki sincs kizárva csak rád akarnak egy olyan dolgot erőltetni amit nem akarsz.
Most gondolj bele ha pl a következő játék pl arról szólna hogy regisztrálj be most csak példaként mondjuk a b*zivagyok.com vagy valami ilyen oldalra és te nem szeretnél nem lennél felháborodva hogy ezáltal ki vagy rekesztve a játékból?? Dehogynem.
Ez az álszent hozzáállás hogy miért van hiszti addig megy a részetekről míg egyszer ti is kiszorultok valamiből csak mert azt már nem szeretnéd megcsinálni. -
banhammer
veterán
Hogy én mennyire utálom a facsét.
-
sagesz93
addikt
válasz
Pityesz82 #15 üzenetére
itt tudod törölni a facebook accot
egyéb kérdés? -
Tidus
addikt
-
Gude
senior tag
Van fészbukom így szerencsét próbálok
-
Pityesz82
tag
Az adataid végérvényesen tárolva lesznek,nem tudod törölni.Deaktiválni tudod az account-od ami annyit csinál hogy a többiek nem látnak,az újra aktiváláshoz pedig csak simán belépsz mint normális esetben.Egyébként ez elég furi volt nekem mikor elöszőr láttam,bár manapság ez már nem meglepő.A rendszer tudni akar rólad,nincs mese
-
Inv1sus
addikt
Hogy miért kell minden egyes Facebook-os játéknál ilyen szánalmas hisztiket lenyomni...
Nem játszol akkor és kész.
-
haxiboy
veterán
Ezt mindenkinek ajánlanám!
http://www.youtube.com/watch?v=N7izGlyDlU0Überállat!!!!
-
Tidus
addikt
Nem tudok résztvenni a játékban , mert nincs fészbukom.
De ezen játék kedvéért sem akarok. -
RyanGiggs
őstag
Na most ezért regisztráljak??!
Nem sok kedvem van, bár a 7870-est azért elfogadnám!!
Mikor van vége a nyereményjátéknak?
(csak hogy tudjam mikor kell törölnöm magam onnan) -
fdisk
őstag
Aki nem f@szbúkol az már nem is ember úgy látom.
-
boeing
őstag
Like és kész,hátha.......
-
tixem
addikt
Ráraboltam, de csontra martam. Miért kell nekik kötelezően magadnom a telefonszámom, meg még azt is, hogy mikor megyek wc-re
Menjenek a bús #@#{ba
-
Segal
veterán
[moderálva]
Mondjuk itt legalább nem egy 2-3 ezret érő dolgot vágnak hozzád ha nyersz de amúgy szánalmas ez az újfajta regisztráció erőltetés.[ Módosította: koxx ]
-
Löncsi
őstag
Kész.
-
a_tesz
Korrektor
én már azt hittem, a Prohardver! stábja készült egy kis nyári meglepetéssel
-
törölt tag
No ezért már megéri regisztrálni a fészbúkra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest