- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondolom ti is megkaptátok az alábbi üzenetet
"Mass Luminosity is sorry to let you know that you did not win the The AMD HD 7870 Giveaway.
I'm sorry you did not win, but I very much appreciate that you were one of 11,605 people that entered this giveaway. We announced the winner at http://www.facebook.com/photo.php?fbid=443157162371921 so please join us in congratulating him.
Sad you did not win?? We're here to help! Go enter our global Twitter / Facebook Giveaway for a chance to win a Sapphire Radeon HD 6970 2 GB Dual Fan GPU valued at $349. Carefully follow the three steps at http://www.facebook.com/photo.php?fbid=442741379080166
[Note: On average our Twitter giveaways have less participants than our Facebook giveaways, so your odds of winning may be greater.]
Thanks!
Angel Munoz, CEO
Mass Luminosity
giveaway@massluminosity.com" -
törölt tag
Engem szórakoztatnak az ügyintézők, akik felhívnak mindenféle biztosítás/reklám/eladás céljából.
3. Már az elején tudom hogy nem veszek semmit, ha ráérek akkor beszéltetem fél órát, ha nem, akkor szép napot kívánok és leteszem
1. FB-n nincs 1 db ismerősöm sem....
2. van spam szűrőm, no meg kb 0.02 sec törölni azt a levelet, aminek a tárgya nem érdekel -
törölt tag
19:50-kor regisztráltam a fészbúkra a játék miatt, már bejelölt 3 vadidegen ember úgy, hogy még senki nincs az ismerős listámon
-
törölt tag
Regisztráltam a fészbúkra vagy 1 órája, és egyfolytában arra kér, hogy lépjek be a zímélcímemhez tatrtozó fijókba a regisztrációs folyamat befejezéséhez.
De én hijába léptem be már vagy 12x, nem fejeződik be a fojamat -
törölt tag
No ezért már megéri regisztrálni a fészbúkra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest