- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Elemental #26 üzenetére
Ez nyilvánvaló de a fosbook előtt is voltak nyereményjátékok és az is megérte a kitalálónak. Mióta ez a sz*r létezik azóta viszont nem tellik el nap úgy a neten hogy valahol ne kerülne szóba.
Én megértem a PROHARDVER-t is hogy le kell hozni az istenítő fosbook cikkeket is hisz erre is van igény én továbbra is csak azt nem értem hogyha valaki abszolute nem kiváncsi erre akkor miért nem lehet őket békénhagyni. Pl ha nem vagyok kiváncsi mondjuk a tamponra akkor nem nézegetek olyan oldalakat és kész kizártam az életemből de ezt nem lehet ez mindenhol ottvan és ugye mint előttem is írták pont azért van ott hogy mindenki regizzen és az aegész életét megossza hogy aztán vissza lehessen nézni mikor mit és kivel csinált az ember...Dr. Romano
Ez teljesen más ez nem arról szól hogy mindenáron csatlakozz meg az elv is teljesen más itt nem fognak rólad aktát vezetni mint odaát. -
Segal
veterán
Azért kell mert ez olyan mintha egy játék arról szólna hogy pl a feketék nem vehetnek részt benne. Mint tudjuk Jackson is kifehéredett tehát simán lehetne arra is azt mondani hogy nincsenek kizárva csak fehérítsék ki magukat ha részt akarnak venni a játékba...
Kb ugyanarról van szó senki sincs kizárva csak rád akarnak egy olyan dolgot erőltetni amit nem akarsz.
Most gondolj bele ha pl a következő játék pl arról szólna hogy regisztrálj be most csak példaként mondjuk a b*zivagyok.com vagy valami ilyen oldalra és te nem szeretnél nem lennél felháborodva hogy ezáltal ki vagy rekesztve a játékból?? Dehogynem.
Ez az álszent hozzáállás hogy miért van hiszti addig megy a részetekről míg egyszer ti is kiszorultok valamiből csak mert azt már nem szeretnéd megcsinálni. -
Segal
veterán
[moderálva]
Mondjuk itt legalább nem egy 2-3 ezret érő dolgot vágnak hozzád ha nyersz de amúgy szánalmas ez az újfajta regisztráció erőltetés.[ Módosította: koxx ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest