- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
Jim Tonic #46 üzenetére
oké, köszi a tanácsot.
Kérdem én miért én kaptam ezt a nemes hsz-t, én csak azt linkeltem be, hogy lehet törölni a facebook profilt, mivel eléggé unalmas azt látni hogy sokan abban a hitben vannak, hogy nem lehet. Az most mellékes, hogy mi történik a törléssel és mi nem, engem nem nagyon érdekel.
A játékra se regeltem, mert sok értelme nincs.. meg mondjuk már nyertem eleget -
spanyoll
addikt
válasz
Jim Tonic #45 üzenetére
...amely privát adatokat egy max 5 perces keresés során nem lehet megtalálni rólad a neten. Mondjuk indulva innen ph!-ról, onnan már van egy név meg egy mailcím, megnézni az apróidat, ott tuti találnék még egy mélt vagy egy telefonszámot, innen meg tényleg nem megerőltető guglizni többi okosságért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest