- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
vagy Facebook nyereményjáték, az önként vállalt SPAM!
-
wolfman
veterán
Nekem eddig egyedül a PH-s nyereményjáték amin nyertem, a többin eddig semmit, de még csak nem is szóltak hogy szívtál öreg. Így 1:>30 arányban már unom ezeket a LIKE-olj meg osztd meg szarságokat, nem beszélve arról, hogy az ismerőseim meg engem ugyan emiatt!
Szóval többet nem még ha űrutazást lehet nyerni sem!
Ráadásul esély nincs eleve, mert kommentelni, LIKEolni, megosztani mindenki tud! Ha lenne egy kérdőíg jó nehéz, utánajárós kérdésekkel, majd a helyes válaszadók LIKE-oljanak és osszanak, akkor azt mondom, hogy úgy megéri mert jelentősen le lenne redukálva a mezőny, de így a fél gamer világ megosztja mert pofon egyszerű, telespammelve az üzenőfalakt.
Facebook nyereményjáték: lényegében megosztod azt, hogy mások is megoszthatják, amit lehetetlen megnyerni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest