- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Elemental #26 üzenetére
Ez nyilvánvaló de a fosbook előtt is voltak nyereményjátékok és az is megérte a kitalálónak. Mióta ez a sz*r létezik azóta viszont nem tellik el nap úgy a neten hogy valahol ne kerülne szóba.
Én megértem a PROHARDVER-t is hogy le kell hozni az istenítő fosbook cikkeket is hisz erre is van igény én továbbra is csak azt nem értem hogyha valaki abszolute nem kiváncsi erre akkor miért nem lehet őket békénhagyni. Pl ha nem vagyok kiváncsi mondjuk a tamponra akkor nem nézegetek olyan oldalakat és kész kizártam az életemből de ezt nem lehet ez mindenhol ottvan és ugye mint előttem is írták pont azért van ott hogy mindenki regizzen és az aegész életét megossza hogy aztán vissza lehessen nézni mikor mit és kivel csinált az ember...Dr. Romano
Ez teljesen más ez nem arról szól hogy mindenáron csatlakozz meg az elv is teljesen más itt nem fognak rólad aktát vezetni mint odaát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest