- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Úgy látszik, hogy te is csak azt olvasod ki a hsz-ekből amit akarsz. Szóval én itt befejeztem veled. Meg kéne tanulni egy hsz-t egyben megérteni, nem pedig egy-egy részletet kiragadni és azokba belekötni.
Egyébként nincs ott ellentmondás: egy ref. HD4870 hangos is, forró is, sokat is fogyaszt (főleg idle-ben).
"és most a HD4xxx szérián akarják megszedni magukat. Erre írtam megoldást de gondolom a látásod is szelektív, ennyi ." Valszeg neked is szelektív, mert én ezt beismertem és én is írtam erre a megoldást.
"Az irgalmatlan fogyasztásról dobnál linket, mindenesetre elég érdekes kijelentés a legalacsonyabb fogyasztású és melegedésű még használható teljesítményű ati kártyát birtoklótól ." Miért kéne linket dobnom? Mindenki ezt ugatja be, ha valami nem tetszik neki, pedig van kismillió teszt. És az, hogy anno a legjobb ár/érték arányú vga-t választottam a HD4670 személyében, az hogy jön ahhoz, hogy a HD4870 nagyon sokat fogyaszt. Én csak a HD48xx széráról beszéltem és direkt nem HD4xxx szériát írtam, de látom nem figyelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest