- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
válasz
VaniliásRönk #111 üzenetére
Őt is átnevezték.... Alex Jonesra...
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #92 üzenetére
Korábban az nV kártyákkal lehetett jobban játszani és az AMD-ATi viselkedett tisztességesebben, korrekt kártyákat gyártott, de a sikeres 4xxx széria mintha átvitte volna a sötét oldalra és mára nekem egyik kutya, másik eb. Trükközéseket látok mindkét oldalon és bár az ATi szimpatikusabb gyártó volt, mostanában objektíven kell döntenem a vásárlás előtt, de így is a vörösök vezetnek nálam.
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #76 üzenetére
Ha ezen az oldalon található táblázatot megnézed, tényleg csak rendkívűli elfogódottság mondathatja veled, hogy ez új GPU!
, az 5-10%-os gyorsulást a 750@850-re megemelt órajelnek köszönheti, a felépítése tökéletesen ua. Én elfogulatlanul próbáltam közelíteni a témához, nem pártoskodom egyáltalán, én egyikkel sem vagyok elégedett, ezt próbálom több hsz-en keresztűl tudatosítani, de sorozatosan falba ütközöm.
Ennek ellenére ATi kártyára hajtok most, talán éppen a semlegességem igazolására. -
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #16 üzenetére
"Hol nevezget az AMD? Példát kérek"- 4870/4890 picit növelt órajel, működő PP és máris egy új név! nV ízű dolog!
bozont: 4770>4870>4890 helyett ez célszerűbb lenne, 4770>4890
, arra a kis időre..!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
VaniliásRönk #32 üzenetére
Mégis miért? Mert számomra csak egy játéknál lényeges az fps, a COD4-nél. És pont ennél a játéknál mit látok? Hogy egy 9800GT ugyanannyi fps-t ad, mint egy HD4870. Csak ezért. A HD4670-em monitorváltás miatt kevéske lett az 1680x1050-es felbontásra (full graf 4AA alá nem adjuk
- vagyis most kénytelen vagyok
). Nyáron akarok (akartam
) vga-t újítani, de úgy, hogy egy jó ideig ne kelljen utána. Egy esetleges jövőbeni kis GTA4-ezés miatt 1GB-os HD4870-re (vagy HD4890-re) gondoltam. De hát azok az árak. Így árcsökkentés, úgy árcsökkentés csak én nem látok belőle semmit. A GTS250-et (alias 9800gtx+) meg má' szaré' hugyé' osztogatják. NV vonalra már soha nem térnék vissza, de pont ilyen g*c* helyzetben vagyok, hogy abban a játékban szarok az ATi-k ami nekem lényeges lenne.
-
mephi666
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #16 üzenetére
hát igen, ez meg a másik... amennyiért egy ilyen kategóriájú vga-t vesz az ember (pl 10-15ért), kicsit többért már integrált vga-s alaplapot kap (ami netre/filmre/pasziánszra ideális lehet), vagy +5-10ezerért mondjuk normális kártyát, amit használni is lehetne játékokra (minimum 4670)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest