- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
én ebből indultam ki:
a GTX750 Ti esetében belefutottunk a TDP limitbe. Mivel ez nem növelhető (valószínűleg a tápcsatlakozó hiánya miatt), ezért sok játék alatt eléri a beállított TDP 100%-át a kártya, és a Turbo lejjebb veszi az órajelet. Míg a sima GTX750-es vígan rohangált minden esetben 1363MHz-en teljes Turboval, addig a GTX750 Ti sokszor levette magát 1200-1260MHz-re, így a tuningolt referencia kártyához képest nem értünk el jelentős többletet.
dragonfx: a fogyasztásra kicsit visszatérve, kiszámoltam, ha mondjuk átlag 50W-ot spórolnék a váltással(gtx750ti vs 7870) napi 2 óra játék esetén, az havi 60óra *50W=3000W=3kW*40=120Ft ez éves szinten 1440Ft szóval a fogyasztás már nem érdekel, lehet marad is a 7870, azt hittem sokkal többet tudok vele megspórolni -
Mans20
addikt
[link] asuson is van,remek helyen,lehet majd jön belőlük DCu verzió is,mert két féle szokott lenni.Engem a tuning sose érdekelt,ahol megvan a 60 fps oda nem kell,ahol meg 25-30 ott variálok a beállításon,de ha már kiadnak egy OC kártyát az ne +20Mhz legyen mint a legtöbbnek,mert ez vicc.
-
kisza25
félisten
közben találtam egy ilyen tesztet én is most nyálazom MSI 750 és ti TF
-
Prof
addikt
Hogy tudsz vele jatszani mar, meg se jelent meg
A gameplay videokat nezve bezony nagyobb igenye van joval, mint egy UT3-as jateknak es jobban is nez ki.
Ha marciusra igerik a patchet, akkor talan aprilisban lesz. (BF4-et alapul veve)
Ami egy ilyen jateknal szerintem mar tul keso, kb. nem er semmit, mert aki megvette az addigra reg vegigjatszotta (nem evekig jatszott multi FPS, MOBA ,MMO-rol van szo, valamint torrenten mar fentvan)
Mas kerdes, hogy aki megvette a Thief-et valoszinu van eleg eros gepe, hogy DX-ben vegigjatsza.Kulonosen, hogy eleve a Silver/Gold AMD Reward a dragabb kartyakhoz jart (amiben benne volt a Thief) es nem hiszem sokan hasznalnak 7970-et c2D mellett. (bar ki tudja en is hasznaltam egy kis ideig huzott E2180 mellett, 6950-et)
Komolyan mondom jobban jartak volna, ha egy indie fejleszto-vel csinaltatnak egy latvanyos mantle demo-t.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Áh. Alig maradt érintetlen sor az UE3-ból, illetve meg lesz pakolva compute effektekkel és az AA mód is SSAA. Szóval lesz neki gépigénye. Nem vállalhatatlanul magas, de nem is átlagos.
Főleg prociigényes lesz. Minimum négy magot ajánlanak. Nagyon erős kétmagos még elég lehet, de döcögni fog. -
djculture
félisten
50 maximum valami szuper edition lehet mert a mezei r9 270 már 50700 pénzért kapható (Sapphire Radeon R9 270 DUAL-X OC BOOST 2GB 256bit )
Akkor nem lehet egy gyengébb butított kártya ugyanennyi
.R7 265 149,99 dolláros áron kerül forgalomba. Jó hír lehet, hogy ezzel egy időben az R7 260X ára is módosul: a friss jövevény érkezésére 119,99 dollárra csökken a korábbi 139,99 dollárról.Ugyhogy lehetséges mondom hogy bestbuy lesz, persze lehetséges hogy nem itthon a gyenge forint miatt.
-
Prof
addikt
Latom nem sikerult megertened mit irtam
Mondjuk akkor lehetne latni csak menyni a jartya ha lenne full proci terheleses fogyasztas, amikor a VGA nem dolgozik.
Jelen esetben mondhatjuk akar, hogy a terheles alaatti tesztben +40W a VGA es +30W a procitol jon, de teljesen ms szamokat is mondhatunk.Amugy tetszik, hogy az Nvidia folytatja az versenyt az AMD-vel energiahatekonysag alapon is, nem hiaba, tudjak hogy a laptoppiac az elsodleges. Varjuk majd a mobil Maxwell chipeket.
Eleg regota teljes rendszer fogyasztast mernek PH teszten, koszi tudok olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest