- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nemár, hogy újra kell kezdeni...
Ott linkeltem 3 sorral fentebb, hogy nem melegszik jobban tuning alatt sem.
És nem is eszik többet, mivel ugyanazokat a feszeket és ugyanazokat az órajeleket használják a kártyák. Csak az egyikét gyárilag tolták fel a másikét meg te.Ez fizika... nincs nagy csoda.
Az persze lutri, hogy megy-e annyit a tuning, de láthatóan minden modellt sikerült eddig kb. ugyanoda 1200MHz körülre húzni, szóval elég általánosnak látszik. Mindenki a tápcsati és a 75W-os PCI-E TDP korlát miatt hápog, nem azért, mert antituning kártyákat lát.
Szóval szerintem kár ezen rugózni. A Palitnak rosszabb a hűtése!
-
Xero
nagyúr
Mindenképpen érdemes, már csak a bevezető árazások miatt is, de attól még erősen benne van a boogie a pénztárcámban. Őszintén szólva nem is igazán értem, hogy ezeket a relatív alap igényeket miért nem próbálják kielégíteni? A dedikált analóg kimenetet sem tudom igazán feldolgozni 2014-ben.
Arról nem is szólva, hogy egy ennyire alacsony tdp-jű családhoz, miért nem durrantott el egy gyártó sem új hűtést?
Na sebaj, olvasgatok tovább és figyelek. Addig marad az evga ftw a kosárban.
-
Prof
addikt
Ami megy 40 fps-el a masikon 48, ami 30 masikon 36 nem oszt nem szoroz
En tuti nem cserelnek kartyat ha gyorsabbat akarnek min. 50% pluszt kell hozzon az uj.
(igazabol a 2900Pro-t 6950-re feleslegesen csereltem le mert mint kiderult Rift-ben CPU limit volt es az uj karival is 15 fps volt varosban (E2180 3.2 Ghz, aztan E8500-ra upgradeltem es maris 37 fps lett mindket kartyaval es itt neztem nagyot, hogy a nagyobb cache azonos orajelen mekkora kulonbseget ad egy MMO-nal
)
Bar en anno downgradeltem 2 lepcsoben tegla 6950-rol windforce 5870-re, majd 5770-re, mert minden amivel jatszottam szepen ment azon is. -
Callisto
őstag
Ez igaz, azonban ott nem arról volt szó, hogy nem akarnak. Sőt... többet akartak már akkor, mint amit a DX előír. Egyébként az NV már akkor sem tudta teljesíteni a DX 10 szabványt, ha jól emlékszem.
Itt viszont sok évről van szó és még most is a nem akarás látszik. Semmi képességbeli fejlődés az új NV architektúránál. Valahogy ezt nem tudom elhinni... vagy nagyon jól terelnek és a valódi Maxwell majd a 20nm-el jön ki vagy továbbra is csak vissza akarják fogni a fejlődést. Esetleg valóban nem tudnak jobbat. -
jocomen
aktív tag
gbors, Erinb: tényleg, ezt benéztem
De akkor is csak ~8% az előnye, mivel a vga a teljes fogyasztás ~felét adja. Ahogy a PH grafikonon is 8-9% körüli a különbség.
Ez szép előny, ha azt nézzük, h eddig a hátrányuk volt hasonló mértékű. De még mindíg sehol sincs a 40%.Ha csak PH-t nézzük, van a tesztben valahol olyan adat, amiből reálisan kijön a 40?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest