- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Nézegesd a Techpowerupos teszteket, ott nagyon sokfele felbontasban megnézik a jatekokat, raadasul igaz hogy max beallitason mérnek de a szürök meg egyebek nagyreszt offolva vannak ahogy physics meg tarsai is. Egy alap 4x-es elsimitas van csak.
Van ott akár 1600*900as beallitas maxon ami kb megfelel egy fullhd medium/high-nak, mindezek komolyabb elsimitas meg egyeb csilivili nelkül D
Itt egy teszt kezdesnek a referenciaval.
De az oldalon kb az összes gyarto megoldasat külön letesztelték csak keress rá D -
dragonfx
veterán
persze az se hosszu elfér.
igen én is csak összevonva más kártyával és a duplaventisről találtam.
tudod aza drágább az néz ki mutatosabban mondván azzal jobban megy a tuning ezért egyből ugymond a "max."ot tesztelik egy adott szériábol.azért ezt érdemes átgondolni.sejthető volt a tuningba gát lesz a tápcsati hiánya
-
kisza25
félisten
pl itt van teszt a palit 750-ról és a ti-ről
A műanyag takarólap alatt csak egy viszonylag kicsi alumínium bordázat található, de ez is elég a 750-esek lehűtésére. A legizzasztóbb pillanatokban sem érte el a GPU a 80 fokot egy jól szellőző házban. Talán majd nyáron, de túlságosan nem aggódnánk. azért a 80 fok egy 55W-ot fogyasztó kártyánál szerintem elég szégyen
az enyém 175W TDP-s és gyári szabályzással 64fok fölé nem megy ilyenkor teker ~50%-on -
Peat;)
veterán
Én a hűtés minősége alapján választanék kártyát, mert azt nehéz garanciáztatni ha berreg néha néha, nehéz mit csinálni ha nem jól hűt vagy kicsit hangos mert az nem garancia dolog, nem vagy nehezen cserélhető, de mivel mozgó alkatrész ez a leghajlamosabb a hibára. Ez tudja okozni a legtöbb idegességet, amire sokszor tehetetlen a tulaj.
Ha elfér akkor duplahűtés jobb szerintem, hang alacsonyabb még ennél a kártyánál is, lehet tuningolni ahogy csak akarod, gépházban is jobban mozgatja a levegőt.
A 660-as nvidia szériára az Asus és MSI készítette a legjobb duplahűtést, most az Asus nem olyan jó, az MSI jobb a teszt szerint. A Gigabyte-nál a 660-as szériánál voltak ventilátorproblémák, amikor rendben működött akkor nem volt azzal sem baj, a bordája még jobb is volt mint a többié. Én a PH! teszt alapján megint MSI-t vásárolnék. Egy ventiset csak helymegkötés esetén. Kis házba is jobb a két ventis ha befér, csináljon csak huzatot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest