- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kolosanyi #48 üzenetére
Nem olyan nehéz rájönni: A FiiO LiP akkut rak az X3-ba, szóval a 3000mAh az sokkalta több, mint a NiMH 2600mAh-ja1,2V-on. Egészen konkrétan 11,1Wh (FiiO X3) vs 3,12 (NiMH 2600mAh). Szóval még elszomorítóbb eredmény. Az iFP899 meg köszöni szépen, nagyon szépen meghajtott egy 250ohm-os fejhallgatót, amire a Clip+ már csak köhögve képes. Persze ilyenkor mindegyiknek jócskán lecsökken az üzemideje.
Egyébként nem igazán értem miért kell egy mobil eszközbe ilyen szintű erősítő.
Solicidium: Nálam nagyon rövid ideig volt fent a RockBox. Valóban tré az egész. Az is, ahogy megjeleníti az adatokat (meg úgy egyébként is az apró betűivel), és az is, ahogy szól. Persze aki minden eszköznél azzal kezdi, hogy elállítgatja mindenféle irányba az EQ-t, anak jobban bejön a RB, mert ugye több sávos ebből a szempontból, tehát sokkal jobban el lehet torzítani vele a normális hangképet.
[bglionhearted: A big.LITTLE és az ARM v8 között mi az összefüggés? Mert az ARM az egészet Cortex A15 és Cortex A7-re dolgozta ki, amelyek ARM v7 architektúrájúak. Az Exynos 5 Octa meg teljesen véletlenül pont így épül fel.
-
Solicidium
aktív tag
válasz
kolosanyi #41 üzenetére
A rockboxos firmware + Sansa Clip vs gyári témában nem egyértelmű a rockboxos firmware előnye. Nagyon sokak szerint éppen rosszabb lesz a hangja utána. Én személy szerint nem próbáltam még ki. Pont a Clip(+) neutrális hangzása ragadott meg anno és állítólag ebbe rondít bele a rockboxos firmware.
(#45): Azért a Hifimaneknek, a hisoundos cuccoknak és ennek a FiiO-nak is megvan az oka, hogy rövidebb az átlagosnál és az ekkora akkumulátoroktól elvárhatónál rövidebb az üzemideje.
-
törölt tag
válasz
kolosanyi #36 üzenetére
Épp a kijelző sokadlagossága miatt nem értem mi a vérét nem elég egy sima monokróm akármilyen kijelző bele, minek kell egy színes akármi. Ezzel szerintem totál mellélőttek. A 3000mAh-val csak 10h zene meg no comment.
Duliee: Gyaníthatóan szimplán arról van szó, hogy az OS nem jól váltogat a magok között. Valószínűleg a szükségesnél sokkal többet mennek az A15-ök. Vista és Win7 alatt is már 5% feletti CPU terhelésnél odaveri az OS a procinak a teljes órajelet és feszt (Balanced séma esetén), miközben erre az égvilágon semmi szükség nincs. Nyilván az Android ugyan így viselkedik. Ha ezt rendesen megírnák benne, akkor az Octa bizony szépen odaverne a Snapdragonnak. Egyébként meg a Krait felépítését nem ismerem, de nem kizárt, hogy abban ugyan úgy van egy erős és egy takarékos mag magonként. De biztos van erről valami információ.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
kolosanyi #36 üzenetére
Szerintem a Fiio E10 egy kicsit sötétebb hangú és "darabosabban" szól, mint a Nexus S+voodoo sound+Neutron. Mindkettőt használom a mindennapokban, múltkor összehasonlítottam őket, erre az eredményre jutottam. Nincs nagyon sok különbség, de ha nagyon odafigyelek, akkor azért észrevehető.
Én pl nagyon örülnék, ha a telefonok többsége hozná a Nexus S hangját, főleg mert a Neutron player elboldogul mindenféle formátummal, nem kell figyelnem, hogy milyen zenét milyen formátumban szerzek be. (pl a clip nem tudom hogy elboldogul-e az ape fájlokkal, valamint az apple lossless formátumával)
-
Solicidium
aktív tag
válasz
kolosanyi #36 üzenetére
Kíváncsi leszek, mit tesznek le pl. a hifiman "olcsóbb" lejátszóival (602, 601) szemben. Közben utánanéztem és elég jónak néz ki a cucc, felkeltette az érdeklődésem. Németországban 230 euró körül lehet előrendelni. Az áron faraghatnának majd kicsit vagy ennyiért komolyat kell nyújtania (az adatok alapján végülis erre minden esélye meglehet), hacsak pl. a Hifiman HM-601-et és annak árcéduláját nézzük.
-
Solicidium
aktív tag
válasz
kolosanyi #30 üzenetére
Ezt a FiiO-t nem ismerem, de az eddigi pár olcsó és kezdeti hordozható erősítőjüktől nem voltam elájulva: hisses sötét tónusú hangjuk volt (Azóta mondjuk sikerült elég jó modelleket gyártaniuk. Hiába no, nehezen indultak be
). A pa2v2 felüdülés volt utánuk. A linkelt lejátszóra kíváncsi lennék, elég jónak tűnik adatok alapján.
-
Solicidium
aktív tag
válasz
kolosanyi #20 üzenetére
Nagyon OFF: Csodálkoznék (bár biztos nem lehetetlen), ha bármelyik telefon überelné egy Sansa Clip vagy Clip+ hangzását. (Mondjuk pont Nexus s-em van, lehet, hogy adok neki egy esélyt. A kedvenc kis SE w880i-mtől például sírva fakadtam, olyan vérszegénynek tűnt.) Ti. az egyik legjobb hangzású lejátszó a piacon sokak szerint, amit személyes tapasztalatokkal alá tudok támasztani én is. A Cowon iAudio u3-mam sem szólt szebben, egyedül talán a Sony X-Series-es Walkmanjének volt szebb hangja azok közül, amiket volt szerencsém meghallgatni akkor még Sennheiser IE8-cal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest