- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Olyan 40 ezer körüli összeget mondanak rá, annyiért - ha a hangminőséget nézzük - nagyon megéri. Persze nem kicsi maga az eszköz, meg a kijelzője sem épp a legjobb, de egy mobil zenelejátszónál ezek másodlagos dolgok. És akkor ott van pluszban az is, hogy digitális kimenet van rajta, nem kell szarakodni mindenféle átalakítókkal, ha épp az otthoni rendszeredbe illesztenéd bele, szóval jó kis cucc ez.
(#35) Solicidium
Az E10 nagyon népszerű DAC/AMP, a fejes topicban sok embernek van olyan (nekem is). Emellett az E17-et ismerem, majdnem ugyanaz (a DAC teljesen azonos, az erősítő más, kicsit jobb). Szerintem annyi pénzért kifejezetten jól muzsikálnak. Persze nem lehet összehasonlítani egy jóval drágább kütyüvel, de 20 ezerért szerintem nagyon jó. Én is nagyon szeretem az enyém, nekem ez volt a bevezető a "hifi világába". Szóval szerintem sokat fejlődtek, bár a régebbi termékeikről nem tudok nyilatkozni. Illetve de, az E10-es DAC/AMP régi szériájára sokan panaszkodtak, mert sok volt a poti hiba, illetve high gain állásban hajlamos volt némi torzításra alacsony hangerőnél, de az új szériában javították, én nem vettem még észre ezeket a hibákat.
A lejátszó meg nagyon best buy szagú. Sokan élesítenek rá, elég csak benézni a topicokba. -
kolosanyi
veterán
Ajánlott topic. A Clipek nagyon já ár/érték aránnyal rendelkeznek, sokan használják teljes megelégedéssel itt a PH-n is. A saját Nexus S-em egy picit jobban szólt Voodooval, de ez a Sansa már az a hang, ami teljesen jó, pláne 10 ezerért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest