- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solicidium
aktív tag
válasz
kolosanyi #41 üzenetére
A rockboxos firmware + Sansa Clip vs gyári témában nem egyértelmű a rockboxos firmware előnye. Nagyon sokak szerint éppen rosszabb lesz a hangja utána. Én személy szerint nem próbáltam még ki. Pont a Clip(+) neutrális hangzása ragadott meg anno és állítólag ebbe rondít bele a rockboxos firmware.
(#45): Azért a Hifimaneknek, a hisoundos cuccoknak és ennek a FiiO-nak is megvan az oka, hogy rövidebb az átlagosnál és az ekkora akkumulátoroktól elvárhatónál rövidebb az üzemideje.
-
Solicidium
aktív tag
válasz
kolosanyi #36 üzenetére
Kíváncsi leszek, mit tesznek le pl. a hifiman "olcsóbb" lejátszóival (602, 601) szemben. Közben utánanéztem és elég jónak néz ki a cucc, felkeltette az érdeklődésem. Németországban 230 euró körül lehet előrendelni. Az áron faraghatnának majd kicsit vagy ennyiért komolyat kell nyújtania (az adatok alapján végülis erre minden esélye meglehet), hacsak pl. a Hifiman HM-601-et és annak árcéduláját nézzük.
-
Solicidium
aktív tag
válasz
kolosanyi #30 üzenetére
Ezt a FiiO-t nem ismerem, de az eddigi pár olcsó és kezdeti hordozható erősítőjüktől nem voltam elájulva: hisses sötét tónusú hangjuk volt (Azóta mondjuk sikerült elég jó modelleket gyártaniuk. Hiába no, nehezen indultak be
). A pa2v2 felüdülés volt utánuk. A linkelt lejátszóra kíváncsi lennék, elég jónak tűnik adatok alapján.
-
Solicidium
aktív tag
válasz
kolosanyi #20 üzenetére
Nagyon OFF: Csodálkoznék (bár biztos nem lehetetlen), ha bármelyik telefon überelné egy Sansa Clip vagy Clip+ hangzását. (Mondjuk pont Nexus s-em van, lehet, hogy adok neki egy esélyt. A kedvenc kis SE w880i-mtől például sírva fakadtam, olyan vérszegénynek tűnt.) Ti. az egyik legjobb hangzású lejátszó a piacon sokak szerint, amit személyes tapasztalatokkal alá tudok támasztani én is. A Cowon iAudio u3-mam sem szólt szebben, egyedül talán a Sony X-Series-es Walkmanjének volt szebb hangja azok közül, amiket volt szerencsém meghallgatni akkor még Sennheiser IE8-cal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest