- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
De az valami fantasztikus ,hogy mennyire szűk látókörű tud lenni az ember. Itt is nagyon sokan azt gondolják ,hogy komolyabb hatással van egy vásárlói döntésre a Notch mint az ár ! Pedig szerintem tök egyértelmű ,hogy ez az egyik legfontosabb vásárlási tényező ! Mindamellett maga az Apple is tudta ,hogy ilyen drága telefon közel sem fog akkor eladást generálni ,tehát nem lehet rá egy teljes generaciot építeni ,ezért is jelent meg az i8 ami unalmas és szürke de elérhetőbb áru és hardveresen,kijelzőtől eltekintve, hozza az iX szintjét ! Az én meglátásom szerintem komolyabb hatása a notchnak nincs arra ,hogy bár lenne valakinek 1k UDS-je meg iOSt is akar de nem veszi meg mert Notch! Valaki említette fentebb, hogy sok ismerőse váltott Androidra de ez meg egyrészt statisztikai szempontból irreleváns másrészt pedig mindig is volt átjárás a két platform között , nem vetiteném ezt én így ki a Notchra. Szerintem a legjobb véleményt MKHD alkotta ,érdemes megnézni mert total logikusak a gondolatai !
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest