Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Felesleges erről ennyit vitázni.
Az iPhone-t évek óta sarazták amiért nem változott a signature design, ezért amikor végre új design mellett döntöttek beleépítettek egy addig egyedi elemet, ami az iPhone X software melett ABSZOLÚT SEMMILYEN PROBLÉMÁT NEM OKOZ, BÁR EXTRÁT SEM AD. X tulajodonosként mondom, én észre sem veszem használat közben a notch-ot, mivel tényleg olyen helyen van, amit az iOS korábban sem nagyon hasznosított. Egyedül az akkumulátor százalékos indikátora nem fért el, csak a lehúzható konroll bárra, de erre csak annyit tudok mondani, hogy mivel én nem vagyok nagyon "heavy" user, és az iOS mindig is bajnoka volt a standby időnek, így a mostani ~2500 mAH-s X-em látványosan tovább brja, mint a második telóként megtartott 4000 mAH-s Huawei Mate 8 elődje (bár mentségére legyen szólva, hogy ő azért csak két éves készülék már). Na mind1, ezzel a kis kitérővel annyit akartam, hogy nekem a százlékos indikátor hiánya sem probléma, a zárt képernyőn meg amúgy is megjelenik...
Ami viszont k**** nagy pacsi ebben az egészben az almának, hogy most tényleg bebizonyították kik a trend diktálók és kik a trend követők/másolók: a notch tényleg egy egyedi, de funkció semleges (azon kívül, hogy a hardvernek helyet ad) DESIGN ELEMnek készült, ami abszolút NÉLKÜLÖZHETŐ, a sor birka mégis neki állt non-stop másolni, ezzel nem lehet vitatkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest