- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszitan
csendes tag
S8tol joval tobbet bir az aksija, van s8,s8+,s9+om is, meg egy mix2, 1.5x tobbet bir a mix2, meg az s9+
tol is!...(s9+t is fhd+ban hasznalom). Kameraban az s8hoz kepest kb mar semmi kulonbseg hala a folyamatos kameraupdateknek. A telefon kijelzojen nezve az amoled panelen szebb a kep, deha gepen nezed nem fogsz latni kulonbseget..viszont a memoriakezelese sokkal jobb a mix2nek, nincs folyamatos app reload.. -
Karavik
veterán
Xiaomi.eu custom MIUI, a Global pedig hivatalos MIUI kiadás. Xiaomi.eu a Global kiadás alternatívája, mindkettőnek a nemzetközi/global felhasználók a célközönsége. Mindkettőnek China MIUI ROM az alapja és mindkettőből elérhető Stable és Developer kiadás egyaránt és mindkettő OTA frissül. Xiaomi.eu-ban kevesebb az előtelepített bloatware app és több a hasznos feature, amik a Global kiadásban le vannak tiltva (továbbá van pár egyedi xiaomi.eu only feature is, pl választható home screen icon grid layout, 5x3 toggle layout...). Xiaomi.eu klasszikus MIUI notification shade-et használ, míg a Global az új AOSP stílust (utóbbi Global ROM feature only).
Xiaomi.eu MIUI-hoz nyitott bootloader és custom recovery (TWRP) szükséges.
Ez lett volna tömören a lényeg, a további különbségek itt az első hsz alján: [link]
-
TpS
őstag
A global annyit jelent, hogy mindenféle nyelv benne van a play-el és google cuccokkal együtt, és nincsenek benne a kínai programok. Ennek is van stabil és dev változata. A stabil évente párszor, a dev változat általában hetente frissül. Az eu rom global dev rom. Mivel dev, ezért előfordulhatnak hibák, illetve ehhez nyitni kell a bootloadert, TWRP-t vagy más recovery-t telepíteni, és recovery-ből tudod feldobni.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Igaz, ez nem samsung topik, de mi az a kenyelmi funkcio a samsugban?
En nulla extrat tudok felsorolni a javara.
Meg egy kikapcsolt allapotu ebresztest sem tud...
Volt pedig s7edge, s8 es note 8-am is. Kb. 1 evig samsungoztam ujra az s1, s2, s3 utan, de hidd el szinte kategoriakkal jobb a mi mix2 ... de hat en elfogult vagyok. (Monjuk szerintem realista.)De mit szolsz a kepekhez?
Elfogult vagyok a xiaomival a note 8-cal szemben kepek teren is? -
unskillful
aktív tag
Szerintem olvass bele a Mix 2 fórumba is (ahol azok osztják meg a tapasztalataikat akik használják a készüléket) ne csak a tesztet vedd alapul... A tesztek általában nem sokkal azután készülnek, miután megjelent a telefon. Azóta MIUI és Android főverzió frissítésen is átesett....
-
HUTCHDB
nagyúr
Van itt teszt! Erdemes megnezni, hogy a samsung note 8 hogy elverzik a mi mix 2 -vel szemben!
Egyszerre hasznaltam a samsung note 8-at es a mi mix 2-tot.
Mind szoftveresen, mind akkuban, mind kameraban alulmaradt a samsung csucsmodelje, igy a mi mix 2 mellett dontottem. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Kb. 2x annyit bir az akkuja, mint az s8-nak!
A miui igen takarekos, es nekem pl. etalon rendszer.
Mas telefonokra is szivesen tettem fel.
Nagyon jo telefon, a tudasahoz, minosegehez, es tamogatottsagahoz kepest fel aron!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Óra topik
- Külpolitika
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest