- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszitan
csendes tag
S8tol joval tobbet bir az aksija, van s8,s8+,s9+om is, meg egy mix2, 1.5x tobbet bir a mix2, meg az s9+
tol is!...(s9+t is fhd+ban hasznalom). Kameraban az s8hoz kepest kb mar semmi kulonbseg hala a folyamatos kameraupdateknek. A telefon kijelzojen nezve az amoled panelen szebb a kep, deha gepen nezed nem fogsz latni kulonbseget..viszont a memoriakezelese sokkal jobb a mix2nek, nincs folyamatos app reload..[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Xiaomi.eu custom MIUI, a Global pedig hivatalos MIUI kiadás. Xiaomi.eu a Global kiadás alternatívája, mindkettőnek a nemzetközi/global felhasználók a célközönsége. Mindkettőnek China MIUI ROM az alapja és mindkettőből elérhető Stable és Developer kiadás egyaránt és mindkettő OTA frissül. Xiaomi.eu-ban kevesebb az előtelepített bloatware app és több a hasznos feature, amik a Global kiadásban le vannak tiltva (továbbá van pár egyedi xiaomi.eu only feature is, pl választható home screen icon grid layout, 5x3 toggle layout...). Xiaomi.eu klasszikus MIUI notification shade-et használ, míg a Global az új AOSP stílust (utóbbi Global ROM feature only).
Xiaomi.eu MIUI-hoz nyitott bootloader és custom recovery (TWRP) szükséges.
Ez lett volna tömören a lényeg, a további különbségek itt az első hsz alján: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
TpS
őstag
A global annyit jelent, hogy mindenféle nyelv benne van a play-el és google cuccokkal együtt, és nincsenek benne a kínai programok. Ennek is van stabil és dev változata. A stabil évente párszor, a dev változat általában hetente frissül. Az eu rom global dev rom. Mivel dev, ezért előfordulhatnak hibák, illetve ehhez nyitni kell a bootloadert, TWRP-t vagy más recovery-t telepíteni, és recovery-ből tudod feldobni.
[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Igaz, ez nem samsung topik, de mi az a kenyelmi funkcio a samsugban?
En nulla extrat tudok felsorolni a javara.
Meg egy kikapcsolt allapotu ebresztest sem tud...
Volt pedig s7edge, s8 es note 8-am is. Kb. 1 evig samsungoztam ujra az s1, s2, s3 utan, de hidd el szinte kategoriakkal jobb a mi mix2 ... de hat en elfogult vagyok. (Monjuk szerintem realista.)De mit szolsz a kepekhez?
Elfogult vagyok a xiaomival a note 8-cal szemben kepek teren is?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
unskillful
aktív tag
Szerintem olvass bele a Mix 2 fórumba is (ahol azok osztják meg a tapasztalataikat akik használják a készüléket) ne csak a tesztet vedd alapul... A tesztek általában nem sokkal azután készülnek, miután megjelent a telefon. Azóta MIUI és Android főverzió frissítésen is átesett....
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
HUTCHDB
nagyúr
Van itt teszt! Erdemes megnezni, hogy a samsung note 8 hogy elverzik a mi mix 2 -vel szemben!
Egyszerre hasznaltam a samsung note 8-at es a mi mix 2-tot.
Mind szoftveresen, mind akkuban, mind kameraban alulmaradt a samsung csucsmodelje, igy a mi mix 2 mellett dontottem." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem a kamera is gyengecske volt a samsungban, sot az s8-tol jobbank tartott note8-nal is. Mindkettonel jobb kepeket keszit az elod, a mi mix2 is!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
De neked van ilyen telefonod, vagy csak ugy irod azt, amit gondolsz?
Nekem az elod van (mi mix 2) ugyanilyen akkuval, regebbi processzorral. 8 ora SOT!
Volt s8-am is kb. fel evig, boven van osszehasonlitasi alapom.Tehat ismet leirom, kb. 2x bir tobbet, mint az s8!
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Kb. 2x annyit bir az akkuja, mint az s8-nak!
A miui igen takarekos, es nekem pl. etalon rendszer.
Mas telefonokra is szivesen tettem fel.
Nagyon jo telefon, a tudasahoz, minosegehez, es tamogatottsagahoz kepest fel aron![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Honda topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- További aktív témák...
Állásajánlatok