Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
CharlieDrop #805 üzenetére
persze el is égwetheted és akkor tönkre van téve de custom fw akkor sincs rajta...
hardveresen van megoldva az aláírásellenörzés, nem lehet spl-ekkel mókolni. vagy ha nem hiszed legózd ki mennyi nem nokia által aláírt FW van kinn a symbianos mobilokra vagy mennyi android portot láttál ezekre a készülékekre ....
Vissza az eredeti témához:
BTW ma a Szabad szoftver konferencián volt egy szabadon kipróbálható fekete N9.
Mivel N950el már volt elég tapasztalat szoftver terén így azt nem részletezném, inkább szólnék a külsőről:
Csak szuperlatívuszokban tudnám jellemezni. Gyönyörű a készülék minimalizmusa . Kifogástalanul "egyben van", A kijelző kimagaslóan szép, őszintén szólva fantasztikus device. -
madstunt
addikt
válasz
CharlieDrop #731 üzenetére
svédeknél hivatalos a korábban kiszivárgott szeptember 23, ami szerintem a többi európai országban is jelenti majd.
-
bandigno
senior tag
válasz
CharlieDrop #724 üzenetére
lassan bevezetik majd a mobil környezetben is nálunk azt, amit a filmstúdióknál, bemutatás után egy héttel küldenek ide vmit is
kalózország
-
madstunt
addikt
válasz
CharlieDrop #702 üzenetére
elviekben kisszámú MeeGo fejlesztőt megtartanak mindenképpen, ami meg pár hete bejárta a világot, hogy Elop azt nyilatkozta nem lesz több Harmattanos vagy MeeGo-s modell egy finn lapnak, mint kiderült ferdítés volt, mert ő nem mondta, a cikkíró fikciózott erről, csak hogy marhaságot hoztak le a lapok azt már nem lehetne hírként eladni, így erről már nem szólt senki max finnek különböző fórumokon
-
cefre00
tag
válasz
CharlieDrop #698 üzenetére
Szerintem nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön...
-
válasz
CharlieDrop #658 üzenetére
Nem, miért lenne? Egyébként az API szintű kompatibilitás se nagy varázslat, hiszen az API mindkét esetben Qt, és kész.
-
Everman
addikt
válasz
CharlieDrop #649 üzenetére
Erről nem hallottam, de az Intel valószínűbb, hogy kijön vele.
Az más kérdés, hogy ezek a cégek MeeGo-val jönnek ki, nem egy Maemoval, amit megtoldottak pár MeeGo kompatibilis alkalmazáskönyvtárral. Szóval a kompatibilitásra nem vennék mérget. -
cefre00
tag
válasz
CharlieDrop #649 üzenetére
Csak legyen olcsóbb, mint a Nokia, és akkor jöhet is!
-
GALARDO
addikt
válasz
CharlieDrop #595 üzenetére
Hogy jön ide az iOS?
szerk: Közben rájöttem hogy csak trollkodni akarsz.
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #528 üzenetére
minek? a nokia néha még úgy érzem hogy teljesen magabiztosságában lesajnálja az árakat, mert azt hiszi hogy a nevével eladja a telefonokat annyiért amennyiért akarja. de azért változtak az idők szerintem
-
tjb007
nagyúr
válasz
CharlieDrop #515 üzenetére
Nem vagyok fejlesztő szóval ne tőlem kérdezd.
-
baltazar325
csendes tag
válasz
CharlieDrop #490 üzenetére
Csak mert ha ennyiért kerülne a piacra, a Wave-hez (a Badás teló is igen kedvező árral indult) hasonlóan igen népszerűvé válna.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
CharlieDrop #214 üzenetére
a négy inchnél nagyobb kritériumnak szerintem nem felel meg a 3.9... Jó értem, nem sokkal kisebb de akkor sem 4.3 vagy 4.5
-
Psychonaut
veterán
válasz
CharlieDrop #219 üzenetére
Tehat akkor lenyegeben az alap Androidban sincs erre lehetoseg, csak a Samsung altal "tovabbfejlesztett" UI-ban.
telya: Es ki mondta, hogy erre nem lesznek launcher alkalmazasok? Persze nem garantalt, hogy lesznek, de egy beta allapotu rendszeren olyan funckiokat szamonkerni, amit gyakorlatilag egyik versenytarsa sem tud alapbol (csak kulso programokkal) szerintem butasag.
-
zoli62
addikt
válasz
CharlieDrop #192 üzenetére
Hogy lehet kilőni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged