- Külföldi SIM-ek itthon
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
Na basszus... most mit csináljak, ha nekem kicsinek tűnik? tudom ahogy a kedves kolléga már az előbb mondta, vegyek laptopot... köszönöm, most őszintén nézd már meg hogy mekkora méretbeli különbség van egy 3.5-es i4 meg mondjuk egy 4.5-es SII között a készülékház tekintetében, szerintem nem lényegesen nagyobb és itt még csak egy kijelző alatti gombnak sem kell helyet hagyni! A nem tudom zsebre tenni dolgot meg nem értem, jó nem vagyok egy metroszexuális kis pöcs, de akkor se érzem nagynak az sgs-t.
Végül is mindegy hiszen nem vagyok komoly ember
-
ilyen_85
senior tag
válasz
CharlieDrop #214 üzenetére
a négy inchnél nagyobb kritériumnak szerintem nem felel meg a 3.9... Jó értem, nem sokkal kisebb de akkor sem 4.3 vagy 4.5
-
ilyen_85
senior tag
Sajna még a videót nem tudtam megnézni, de a külső nagyon bejön, mondjuk amúgy is tetszenek a minimál dolgok.
Viszont nagyon nem szeretnék (tudnék) hozzászokni a 4" alatti kijelzőhöz, inkább feljebb mozdulnék el, senkit nem zavar a rengeteg hely a kijelző alatt és felett? simán elfért volna egy picivel nagyobb kijelző
Persze lehet, hogy egy nagyobb már lényegesen többet fogyasztott volna, és inkább üzemidőre gyúrtak.Külsőre jónak tűnik, ahhoz képest, hogy nokia
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest