- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
baltazar325
csendes tag
És szerintem az se lenne hátrány, hogy ha a Symbiant az érintős telóknál elfelejtenék, és a középkategóriában is megjelenne a MeeGo, mert egy rendszer csak akkor terjedhet el szélesebb körben, ha szinte minden kategóriában megtalálható (lásd Android). (Bár egy low end MeeGo-s telfon azért fura lenne...
)
-
baltazar325
csendes tag
válasz
CharlieDrop #490 üzenetére
Csak mert ha ennyiért kerülne a piacra, a Wave-hez (a Badás teló is igen kedvező árral indult) hasonlóan igen népszerűvé válna.
-
baltazar325
csendes tag
Szerintetek a 90 ropis kezdőár reális lenne?
-
baltazar325
csendes tag
Ó, mire ez használtan is kapható lesz én megőszülök...
Már nagyon várom, de 50 ropinál nem szoktam többet szánni egy telefonra. Valaki nem tudja, hogy kihangosítva milyen a hangzása, mert telefonvételkor nálam ez is egy szempont.
-
baltazar325
csendes tag
A kevés gombról jut eszembe (aztán nehogy komolyan vegyétek): http://toplike.eu/like/101350
-
baltazar325
csendes tag
Ez a rendszer nekem nagyon bejön, szerintem sokkal jobb, mint a WP7! Ez a lapozós megoldás nagyon ott van a szeren, és a böngésző is elég gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest