- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madstunt #846 üzenetére
Engedélyezni lehet ("mindig frissül" a magyar megfelelője), tesztelni majd tesztelem holnap amikor csúcsidő lesz a beállításaim alapján
Arthuro_Adam: Én sajnos nem tudok róla, pedig jól jönne.
BTW valami drogost fogadtak fel háttérképrajzolásra. Konkrétan van, amelyiktől rosszul vagyok.
-
-igu-
veterán
válasz
madstunt #807 üzenetére
Csak szuperlatívuszokban tudnám jellemezni. Gyönyörű a készülék minimalizmusa . Kifogástalanul "egyben van", A kijelző kimagaslóan szép, őszintén szólva fantasztikus device.
Ha mellérakom az árat, meg a pletykát a darabszámról, akkor - azt hiszem - jobban jártam volna, ha nem olvasom el, amit írtál...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
madstunt #773 üzenetére
lehet prémium telefon, nagyon jó kivitelezéssel, de ennyiért sikert várnak tőle? ennyiből már Samsung GS II-t vesz az ember és még marad neki pénze is...
Szerintem bukta lesz, pláne, hogy a jövője attól függ, mennyire lesz sikeres - > én nem merek így beruházni rá, max idővel... -
-
madstunt
addikt
válasz
madstunt #720 üzenetére
ja a leglényegesebbet kihagytam:
Ami az N9-en van, mint lejjebb is le lett írva (visszaolvasni MENŐ) a Nokia Debian-alapú Meamo disztrójának 6. kiadása, ami bár nem tartalmazza a MeeGo Core-t, avval API szinten kompatibilis, ezért kapta meg a MeeGo 1.2 Harmattan nevet, amiből a Harmattan a Maemo6 kezdetektőli kódneve -
cefre00
tag
válasz
madstunt #663 üzenetére
Ezt nem is tudtam...
Ez azért érdekes, mert a Meego nem Debian alapú. A Meego Moblin alapú, amit az Intel függetlenül fejlesztett. Sőt, mit több, a Moblin alapvetően RPM csomagtámogatással bír...Valójában egy Linux kiadásba nagyon egyszerűen lehet beépíteni csomagfordítót, mert a deb és RPM csomagok nagyon hasonlatosak egymáshoz, minimális különbségek mutatkoznak. A Kongoni nevű disztróban például van egy ilyen átalakító alapvetően, így valamennyi népszerűbb csomagot megeszik...
Bocs, a kisregényért, de belendültem...
És akkor ez alapján az is jó, hogy én a Nokia N9-emnek adok egy deb csomagot, ami mondjuk zenelejátszó progi, és az pedig majdan a Qt segítségével megjelenik a telefonon és az működik is? A függőségeit hogyan elégíti ki ilyenkor?
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
madstunt #127 üzenetére
Az FM adó-vevő 100%?
Azért annyit el tudnék képzelni, hogy lehessen könyvtárakat létrehozni, mondjuk szeirntem azért nagy gond nincs, nem átlagos szerintem, ha valaki 20-nál több programot használ rendszeresen egy telefonon, ettől függetlenül ezt pótolhatnák a kiadásig.
Amit én még szívesen vennék az az, hogy valamilyen módon egy programból simán ki is lehessen lépni, ne csak háttérbe rakni.
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
madstunt #127 üzenetére
Na, ez még kifinomultabb.
Ötletes. Ennek a hardveres lehetőségét be kéne építeni az iPhone-ba is.
Még gyorsan addig, amíg a MeeGo-nak nincs trollbandája, és akkor talán nem kezd el hurrogni mindenki egyszerre, hogy fúúúj másolás...
(mondjuk remélem is lesz trollbandája, elég szenvedés a fandroidokkal is az élet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest