- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
CharlieDrop #219 üzenetére
Tehat akkor lenyegeben az alap Androidban sincs erre lehetoseg, csak a Samsung altal "tovabbfejlesztett" UI-ban.
telya: Es ki mondta, hogy erre nem lesznek launcher alkalmazasok? Persze nem garantalt, hogy lesznek, de egy beta allapotu rendszeren olyan funckiokat szamonkerni, amit gyakorlatilag egyik versenytarsa sem tud alapbol (csak kulso programokkal) szerintem butasag.
-
Psychonaut
veterán
válasz
freestailo #206 üzenetére
Miert, van, ahol lehet? iOS-t probaltam, ott tudomasom szerint nem (vagy csak nekem nem sikerult elocsalni).
-
Psychonaut
veterán
Nem kicsit tunik jonak igy elsore a rendszer.
Kicsit meg pofoznak rajta megjelenesig, meg alaraknak egy rendes kinalattal rendelkezo alkalmazasaruhazat, es siman mehet be negyediknek a WP7 az iOS es az Android melle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest