- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Tegnap este megnyomkodtam a media marktban egy kicsit kipróbálni.
nagyon jól optimalizált gördülékeny rendszer, nagyon tetszik. Amit hiányolok a telefon feloldása után menübe kell lépni telefonáláshoz, nincs alapból egy gomb ami a számtáblát nyit, de ettől szép. Kicsit jobban hiányolom a beállítások rengetegében van rész ahol nincs vissza gomb ezért lehet kilépni és az egészet újra kezdeni, de ettől függetlenül sokkal egyszerűbb ez a része mint egy symbianosnak. 14 éve használok nokiát, de néha keresem ha vmit át akarok állítani merre is lehet? Ezen úgy látom sikerült javítani. Egyetértek azzal, a nokia 1 szinttel lentebb küldi a symbiant, jó az csak már elkopott hiába reszelik. Az n9 ezzel a renszerrel az amire sok márkahű nokiás várt, szerintem vagyunk páran. Wp-s nokiát sose vennék, nem szeretem azt a céget, van egy galaxy tabom és soha többet android. Jó az nagyon, de minek alátolni akkora hardvert ha így is akad. Optimalizálni minek, főleg utólag, jönnek ki idén a 4 magosok cserélje le arra a paraszt. Ez egy átgondolt rendszer, átgondolt kivitelezéssel, kivállóan optimalizálva. Kisebb hibái ellenére kiváló telefon. A nokiákon eddig remekül múködő szinkronizációt pedig biztos vagyok benne a versenyképesség miatt nem kapja meg a wp modellek miatt, üzleti kategóriában legyen kis hátránya. Azért gratulálok nokia, szép munka.
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest