- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilinder001
tag
válasz
Rushbácsi #35659 üzenetére
Igazad van!! Már letelt a szerk. idő, mikor észrevettem.
Mindenkinek: Nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat gerjeszt ez a poénnak szánt videó. Én követtem el a hibát, ezért elnézéseteket kérem. Ez a fórum soha nem a vitatkozásokról szólt, ne mi kezdjük már el, főleg ne, ilyen gyerekes dolog miatt. Bocsánat!!
-
-
Elims
veterán
válasz
Rushbácsi #35054 üzenetére
Inkább üzenetben...
Xedos: Szerintem érintőt kell cserélni.
Az,hogy híváskor nem tudod rögtön fogadni előfordul mkinél.Még iphone-okban/legújabb szutyok samungokban is.
De hogy a legfelső résznél nem érzékel egyértelmű érintő probléma.Szerintem nézz szét az ebay-en is,olcsóbban kapnál.Amit a vaterán hirdetnek az is onnan van (99%).MK: Így viszont tényleg passzolom.Ha már nagyon zavaró lesz számodra a dolog vegyél egy alaplapot.
Most veszek egy gyári n8 töltőt,az eladónak van alaplap is.Gyárilag független,szerintem kis alkuval jó áron hozzájuthatnál.A cseréje meg egy órásnak :-) nem lenne kihívás.
Persze te tudod,én nem akarlak semmire rábeszélni. De az 100%!,hogy megoldaná a gondot. -
T. I.
senior tag
válasz
Rushbácsi #31456 üzenetére
Nokia Suittal tegnap este én is frissítettem, és hát mit mondjak, Örülünk, Vincent!
Legalább is annak, hogy az elcseszett biztonsági kód kérés a bekapcsolásoknál megszűnt (bármit írtam, error volt a válasz, és tovább engedett eddig). Plusz kaptunk DLNA támogatást, meg egy rakat widgetet.
Legalább vissza nem fejlődtünk. -
T. I.
senior tag
válasz
Rushbácsi #30682 üzenetére
A T-rének én is szoktam írogatni, hogy hogy áll az a belle refresh, és mindig más ír vissza, mindig más bullshit-et.
Volt már olyan válasz, hogy nem kapták meg az SW-t a nokiától, meg hogy megkapták és az illetékes teszteli éppen és napokon belül kész, legutóbb pedig, hogy a gyártó honlapján nézzem folyamatosan, hátha megjelenik, hogy elérhető.
Ez tényleg egy nagybetűs VICC. Persze legjobban a flash-elt N8-cal rendelkezők röhögnek rajta.
Amúgy valamilyen szinten megértem a T-rét is, gondolom leszarják a SymbianOS frissítéseket, most már csak az Andrót nyomatják, és jó, ha azt is bírják. De azért mégis csak 100lepedő volt ez a cucc valamikor 2éve, pofátlanság a supportot ilyen aljas módon gátolni. -
SUPREME7
őstag
válasz
Rushbácsi #30614 üzenetére
Lehet, hogy adatkapcsolattal nem engedi frissíteni. Nézz körül, hátha csak le van tiltva és engedélyezhető. Androidon is van olyan opció, hogy frissítés csak wifin, vagy ilyesmi. Lehet, hogy itt is ez az opció van beállítva.
De, hogy ezt hol találod, ha van? Arról fogalmam sincs, nekem nincs telepítve a térkép. -
donceleger8
őstag
válasz
Rushbácsi #19579 üzenetére
Hali!
Menü --> beállítások--> kapcsolatok--> beállítások--> hálózati célok itt látod a hozzáféréseidet, illetve tudsz újat létrehozni.
Az internetre kattintva tudod megnézni az aktuális hozzáféréseidet. Én itt töröltem mindet kivéve a wifi-t!
Ugyanitt a +jelre, vagyis új hozzáférési pont hozzáadása.
Ekkor megkérdezi, hogy automatikusan keressen-e. Mindegy mit választasz, utána adatkapcsolatot válaszd ki.Hozzáférés neve: internet
Kapcsolat neve: T-Mobile NET
Felhasználónév: nincs
Jelszókérés: nem
Jelszó: hagyd úgy ahogy van
Hitelesítés: normál
Kezdőlap: http://www.t-zones.huHa ezzel megvagy akkor opciók, speciális beállítások.
Hálózattípus: IPv4
Telefon IP címe: automatikus
DNS címek: automatikus
Proxyszerver címe: 212.051.126.002
Proxy-port száma: 8080Ezzel kész is vagy! Mennie kell!
-
donceleger8
őstag
válasz
Rushbácsi #19573 üzenetére
Konkrét sebességet nem mértem a telefonon, de nálam ugyanolyan a sebesség, mint azelőtt Annán, vagyis nem lassult be. Nekem is T-s, és én is felraktam egy független változatot.
Mondjuk nálam nem akart először felmenni a 3G-re, csak a wifi működött. Gondolom azért mert független verziót raktam fel és abban nem voltak benne a t-mobilos beállítások.
A kapcsolatokban kitöröltem minden hozzáférési pontot, kivéve a wifit.
Majd manuális hoztam létre egyet a t-mobile oldalán található beállításokkal. Így már működött és a sebesség is kiváló.
Esetleg próbáld meg te is törölni a kapcsolatokat és újra beállítani. -
ZooLee
senior tag
válasz
Rushbácsi #19393 üzenetére
Ha csak az E betű jelenik meg, akkor azt jelenti, hogy csak EDGE-en megy a hálózat, ami pedig a hálózat terheltaségétől függően beleshet a "mocskos lassú" kategóriába (ugye az EDGE még csak 2G-s kapcsolatn, nem 3G)
A hálózatválasztásnál nem csak a 2G van engedélyezve (A "Kettős mód"-ot kell bekapcsolni, és akkor - ha tud - felmászik a 3G-re is.
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest