- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macsek1988
tag
Üdv!
Jelent meg új frissítés a térképekhez! Verzió: 00.02.54.223, dátum: 2015.02.26
-
Macsek1988
tag
Üdv!
Anna-ból a 25.7-es volt az utolsó fw? Ezekből, hogy magyar, független legyen melyik verziót kell leszedni? (PC alapján nem találok) Innen akarom lerántani
A problémám ugyanis az, hogy az elsődleges mikrofon szórakozik(egy darabig hallanak, aztán elhalkulok, utána megint jó és ismét elhalkulok) Találtam egy fórumot, ahol említették, hogy Bellén jött elő ez a hiba, így meg akarom próbálni Anna-val, hátha csak szoftveres. (bár gyanítom, hogy hardveres, mert headsettel meg tökéletes) [link]
Garanciám persze már nincs... -
Macsek1988
tag
Felment a mocsok refurbish-sel, de az addigi aktív sz*p*s. Nem is értem miért nem hívják fel a figyeltem arra, hogy "ja bocs átírtam a fájlnevek, nehogy besz*pd"
Főleg, hogy elsőre csináltam és nem tűnt fel, hogy furcsa a fájlnév. Viszont SymbianOS cikke és képei nélkül nem tűnt volna fel
Szóval köszi neki.
-
Macsek1988
tag
válasz
Macsek1988 #34699 üzenetére
Rájöttem. Ahol fent vannak a gyári romok ott van a baj, mivel a fájlnevek helytelenek, soknál szerepel a valós neve előtt egy generált számszerűség. Ki kell előlük törölni és megy rendesen. Jó hogy szívattam magam vele 5-6 órát
-
Macsek1988
tag
Üdv!
Phoenix-el flashelném az N8-am és mikor tölteném be a fájlokat ott ezt a hibát kapom:
"Currently selected data-package retrieving failed:
0x840E0818(-2079455208) - Framework: The digital signature verification failed because the signature file could not be found."
Mit tudok tenni? Innen van a gyári független fw: [link] -
Macsek1988
tag
válasz
baradi #34401 üzenetére
Üdv!
Pont ezt akartam kérdezni, hogy aki közel játszik a nokia tüzéhez, nem tud valami infót a térképek frissítéséről? Mert most már bő fél éves a legutolsó frissítés és nem rég kapta meg a winfosos rendszerük is az új térképeket. Legalább a térképeket frissítsék, mert én sokat használom és a here.com-al kombinálva számomra jobb, mint bármelyik "komolyabb fizetős" rendszer.
-
Macsek1988
tag
válasz
Quasi_modo #32246 üzenetére
Csak sokszor ez nem megoldás, hogy máshol kell fényképezni(Itt például a transzfogaras a háttér), a sötétítés se oldja meg a hibát sajnos. Régen nem csinálta ezt, értsd tavaly. Idén az új frissítésekkel egyre rosszabb, lehet, hogy szándékosan csinálja ezt a nokia?
-
Macsek1988
tag
Ha azt mondjátok, hogy ez "normális" elfogadom, de régen nem csinált ilyen durvákat.
Esetleg a motoros képen jobban látszik a problémám(kipufogódobon főleg):
Képek -
Macsek1988
tag
válasz
Quasi_modo #32241 üzenetére
Teljesen auto-n volt minden. Minimálisan lehet csak javulást elérni. Manapság ennyit tud az N8 auton. A belle refresh kicsit rontott rajta.
-
Macsek1988
tag
Üdv!
Mostanában egyfolytában beég a visszatükröződő napfény. Tapasztalt valaki ilyet? Akármit állítok, direkt napfényes mód vagy leveszem az expozíciót minimumra, akkor is beég. A korsón jól látszik. Tudok ezzel valamit csinálni vagy garanciáztatnom kell? Esetleg csak szoftveres gond és egy újrahúzás megoldja? (voltak fent camera patch-ek, camera programok) Gyári T-s Belle.
-
Macsek1988
tag
Valakinek van tapasztalata komplett borítással? Érdemes ezeket a kínaiakat megvenni?
[link]Ki akarom más színűre cserélni
-
Macsek1988
tag
válasz
MC Pite #31887 üzenetére
Nekem is szar, szintén vidéki. 5800-assal régen sokat mászkáltam gariba, de meguntam.
Egyszerű megoldás keress rá youtube-on Iphone proximity sensorra és ott mutogatnak pár javítási megoldást.
Én úgy oldottam meg, hogy sötét alkohol filccel lefestettem a sensort kívül és ráragasztottam egy pici tixot. Nem feltünő, de elég "gány" megoldás. Viszont sokat javít rajta... -
Macsek1988
tag
válasz
TommyX_ #31865 üzenetére
Nem használom a joshlog-ot. Ezek szerint simán visszaállítható. Csak azért kérdezem, mert ahogy elnézem a sys-be is másolgatni kell. Nem tudom, hogy felül ír-e valamit, mert ha igen, akkor nem hiszem, hogy "csak ennyi" a visszaállítás.
Sokat javul a kamera egyébként tőle? A "fátyolt"(főleg a beltéri fotóknál) javítja?
Köszi az infókat! -
Macsek1988
tag
Üdv!
Az Anna-s kamera mod-ot megéri feltenni? Vannak hibái a modnak? Ha nem jön be a frissítés visszacsinálható az eredetire? (firmware-t nem akarom újrahúzni)
-
Macsek1988
tag
Mikor keresel egy várost/utcát (beírod a keresendőt, rákeresel) akkor nem kiválasztod, hanem nyomva tartod rajta az ujjad és "Útvonalhoz adás". Innen pedig látni fogod, hogy több pontot is lehet hozzáadni.
( Mennyire hiányoltam én ezt tavaly nyaraláskor motoron
Nah, de majd most már...
)
-
Macsek1988
tag
Ma jöttem rá, hogy lehet több pontot is hozzáadni az útvonalhoz, mint a régi Nokia Maps-ban (nokia 5800-asnál) Ez eddig is így volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest