Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Azt vedd figyelembe, hogy hivatalosan itthon még nem is kapható, ez a gsmboltok árazása. Amúgy van valamelyik boltban (egyik fórumban linkelte valaki) ott 132E körüli az ára.
-
Danny750
őstag
Hát ó teló lett ,de az árazását nagyon eltúlozta a Nokia! Egy Samsung Wave árával kellett volna indúlnia ,hogy nagy siker legyen!
Én is pont a Wave és az N8 között filózok! De így ,hogy a Wave majdnem felébe kerül?
Nemtudom mi ér ennyit ezen a telón? Azt hittem maxx 110.000ft lesz!
Remélem 3hónap múlva lemegy az ára 100.000ft körülire, mert különben Wave lesz! -
amanoba
őstag
partneroban is kapható pár napja, és asszem olcsóbb is pöppet..
-
Enjoy
addikt
Nem semmi ceremóniát nyomhatott le a srác..
Én 5x vittem fel Budaörsre anno az Omniát, mind az 5x ugyanaz volt a hiba, s 5x cseréltek kijelző panelt, 3x főegységet... Az is alkalmanként 1,5-2 hét volt..-
SGS: Hardveresen nem volt semmi gond vele, maga az android is egész jó, de:
Minőségileg, összeszerelésileg siralmas volt a készülék.
Vetekszik az ősi Siemens MC60 minőségével, sőt lehet az még jobb is volt.
Én meg allergiás vagyok arra, ha sima kézbevételkor már recseg a telefon. De nem csak a hátlap, hanem a kijelzőt körülvevő keret is. Pedig a korábbi samsung telóimmal pont ezzel nem volt gond (C100, D600, D900, I900)Továbbá a Marketben lévő alkalmazások sem ütötték meg azt a szintet, amit megszoktam anno 3GS-nél. Ráadásul volt, amire nem is volt még alkalmazás.
Ígyhát várok, hogy újra legyen készleten iPhone 4.
Az nem fog recsegni-ropogni, s az összes szükséges alkalmazásom már megvan rá.Ennek is vannak természetesen hibái (nem is kevés), de kompromisszumot kell kötni..
-
De, hogy ON is legyen: N8-ra mindenesetre kíváncsi leszek
Külsőre tetszik, szoftveresen nem (igaz, csak YouTube-on láttam róla videókat)
Ha alkalmazás ellátásban jó lesz, akkor beindul majd a szekér Nokiánál is.
A 12MP-s kamera engem vonz, persze biztos sokkal szebb képeket csinálhat, mint az iPhone 4, de 2x annyit is foglalnak kb. azok a képek... Ami képnézegetéskor annyit fog jelenteni, hogy lassabban jönnek be a képek..
Nah, de nem akarom még jobban leírni, mielőtt olvastam volna a tesztet -
Enjoy
addikt
Ez most nem volt egy jó példa, mert ha jól tudom, akkor az Acer-eket itthon a Telemax GSM Szerviz Kft (Budaörs) szervizeli hivatalosan.
(Egyébként ők szervizelik a samsungokat is, meg még jó pár más márka készülékeit)De ettől függetlenül valószínű, hogy nem ez áll a dolog hátterében.
-
LEFTHORSE1: Bog említette a Konnektorban, hogy valószínűleg nagy any***ok lesznek. Gondolom nem azért, mert hű de eltalálták elsősorban szoftveresen.
De jövőhéten (meglehet, hogy már holnap) minden kiderül. -
LEFTHORSE1
őstag
Ha az elvárásoknak megfelelően müködik, akkor az ára jogos.. az első fecskék.. csakhát ami általában lenni szokott, kiforratlan szoftver-magas ár, majd fél év múlva alacsonyabb ár kipofozott szoftver, ezt ha leejted behorpad de legalább egyedivé teszik a hegek
-
Enjoy
addikt
Nem lehet, hogy azért van nagyobb árrés iPhone-oknál, mert esetleges szervizeléskor külföldre kell vinni/küldeni az iPhone-t az adott boltnak, s állni azzal kapcsolatos ktg-eket?
Míg pl. N8 esetében ilyen nincsen, maga a használó is be tudja vinni valamelyik Mo-i Nokia szervizbe.Én ezt tudom elképzelni, aztán lehet, hogy csak a boltosok ilyen "okosak", s kihasználják a túl kereslet adta helyzetet. (nem akartam okoskodni, ez csak egy külső vélemény-elképzelés)
-
=Mentor=
őstag
-
tariattila
veterán
remélem az a teszt nem egy adótorony tövében fog megszületni mert akkor nem igazán lesz értékelhető a fém ház és térerő viszonya egymással (lásd E52 csúfos története)
jujjjj az árcimkét most vettem észre... námsémmi gyárékék
-
Erről a témáról legyen tesztkép, ha kérhetném: [link]
-
Lirion
addikt
válasz
Arthuro_Adam #15 üzenetére
Ha az online nokiás árakat hasonlítod a gsm boltos árakkal, akkor olyan 15-20%-kal olcsóbb lesz, mint jelenleg. Tehát 125-135 közötti árra lehet számítani.
-
bossvico
senior tag
Naggyon kíváncsi vagyok a tesztre és a véleményetekre.
Ez a symbian3 meddig élvez támogatást majd???
-
keIdor
titán
Nagyon várom már a tesztet! Az ára egy vicc, de majd 2011 elejére lesz az 100k is remélhetőleg!
-
verser233
senior tag
Nem semmi hasznot rakott rá
és ez még ázsiai verzió
-
Sejthető volt, hogy nem fog olcsón kezdeni,ezen már meg sem lepődök
Azt viszont örömmel hallom, hogy jövő héten végre teszt -
leslieke
Jómunkásember
Ez az ár egy vicc. Csak a fanatikus és a hülye vagy ezek kombinációja veszi meg ennyiért.
-
kaller1
veterán
Már nem először, én megmondtam.
-
janes1976
őstag
Az ára egy vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre hazánkban is megvásárolható a finnek zászlóshajója.
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest