Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Enjoy

addikt

válasz Inarus #30 üzenetére

Nem semmi ceremóniát nyomhatott le a srác.. :(
    Én 5x vittem fel Budaörsre anno az Omniát, mind az 5x ugyanaz volt a hiba, s 5x cseréltek kijelző panelt, 3x főegységet... Az is alkalmanként 1,5-2 hét volt.. :(((

-

SGS: Hardveresen nem volt semmi gond vele, maga az android is egész jó, de:
    Minőségileg, összeszerelésileg siralmas volt a készülék.
    Vetekszik az ősi Siemens MC60 minőségével, sőt lehet az még jobb is volt. :D
    Én meg allergiás vagyok arra, ha sima kézbevételkor már recseg a telefon. De nem csak a hátlap, hanem a kijelzőt körülvevő keret is. Pedig a korábbi samsung telóimmal pont ezzel nem volt gond (C100, D600, D900, I900)

Továbbá a Marketben lévő alkalmazások sem ütötték meg azt a szintet, amit megszoktam anno 3GS-nél. Ráadásul volt, amire nem is volt még alkalmazás.

Ígyhát várok, hogy újra legyen készleten iPhone 4.
    Az nem fog recsegni-ropogni, s az összes szükséges alkalmazásom már megvan rá. :)

Ennek is vannak természetesen hibái (nem is kevés), de kompromisszumot kell kötni..

-

De, hogy ON is legyen: N8-ra mindenesetre kíváncsi leszek
    Külsőre tetszik, szoftveresen nem (igaz, csak YouTube-on láttam róla videókat)
    Ha alkalmazás ellátásban jó lesz, akkor beindul majd a szekér Nokiánál is. :U
    A 12MP-s kamera engem vonz, persze biztos sokkal szebb képeket csinálhat, mint az iPhone 4, de 2x annyit is foglalnak kb. azok a képek... Ami képnézegetéskor annyit fog jelenteni, hogy lassabban jönnek be a képek..
    Nah, de nem akarom még jobban leírni, mielőtt olvastam volna a tesztet :)

• Enjoy

addikt

válasz Inarus #28 üzenetére

Az én infóim sem a legfrissebbek :D

Anno, amikor Omniám volt, akkor volt elég sűrűn dolgom a Telemax szervizzel..
    Akkor megfogadtam, hogy többet nem veszek Samsungot, de aztán 1hónapja megvettem a Galaxy S-t (hülye fejemmel) , tegnap el is adtam :DDD

• Enjoy

addikt

válasz Inarus #24 üzenetére

Ez most nem volt egy jó példa, mert ha jól tudom, akkor az Acer-eket itthon a Telemax GSM Szerviz Kft (Budaörs) szervizeli hivatalosan.
    (Egyébként ők szervizelik a samsungokat is, meg még jó pár más márka készülékeit)

De ettől függetlenül valószínű, hogy nem ez áll a dolog hátterében. :U

-

LEFTHORSE1: Bog említette a Konnektorban, hogy valószínűleg nagy any***ok lesznek. Gondolom nem azért, mert hű de eltalálták elsősorban szoftveresen.
    De jövőhéten (meglehet, hogy már holnap) minden kiderül. :)

Új hozzászólás Aktív témák