- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Ez most komoly, hogy egy felületes, hatásvadász indexes cikket hozol fel a mondandód alátámasztására? Ez a hónap vicce..
A másik poén, hogy az állításodat se nem cáfoltam, se nem értettem egyet vele, így tök fölöslegesen írtál most nekem. Leírom még egyszer, amit neked is el kellett volna olvasnod:
még ha vesztesége is van rajta, még mindig kevesebbet bukik a sorozat folytatásával, mintha teljesen kidobja. -
tjb007
nagyúr
Veszteséges vagy sem, butatelefonból még mindig többet adnak el, mint okostelefonból.
Az előző év Q1 időszakához képest árbevétel és eladott mennyiség szempontjából valóban romlott a helyzet, de amíg tízszer annyi butatelefont adnak el mint okostelefont, és közel háromszor nagyobb árbevétel származik belőle mint az okostelefonokból, addig biztosan nem fognak semmin sem változtatni. Majd ha megfordul az ez arány akkor talán, de még akkor sem fognak leállni a gyártásukkal, mert igény mindig lesz rá.(#9) krisztianAMG
Nem tudok róla lenne, hogy lenne.
Itt inkább a piaci igényekről van szó. Ha Kína azt mondaná, hogy nekik QWERTY-s WP8 mobilok kellenének, de izibe, akkor nyakamat rá, hogy másnap mindenki azonnal jelentené a be a még papíron sem létező modelleket. -
margithid
veterán
Lesz tabletük nem?
Én attól félek, hogy csak RT-s tabletet adnak majd ki, pedig sima win8-asat is ki kéne. Ráadásul már most is késő lenne, kint kellett volna lenni év elején.
A butafon S40es teleofnokat meg azután hogy megtörtént a megálapodás microsofttal 1 évre meg kellett volna szüntetni. Vicc, hogy még mindig ilyenbe ölik a pénzt. WP8 lassan, de biztosan kúszik felfelé, ráadásul jó kis telefonokat is adnak ki a finnek.Pirosász
Csak úgy írtam, hogy kiadhatnának Mozilla mobilt. Szerintem nem fognak, mondjuk ha tényleg csak 20k-s készülékeket adnának ki, akkor microsoftot se zavarná. De mint írtam, olcsósodnak a hardverek, év végén szeritnem már 30k-ért is lesz wp8.
Symbiant meg jól tették, hogy leépítették, az is csak egy rakás pénzt vinne, fejlesztések stb. Nem hozzná be azt a pénzt amiben lenne, hiába néhány üzletember erre vágyik, az nem elég. -
margithid
veterán
Nem értem én se, hogy miért erőlteti az S40-es telefonokat Nokia...
Akkor már inkább Mozilla-t rakna, majd a legolcsóbb telefonjaira, az ingyen van és nem kellene az S40-et fenntartani. Telejsen felesleges ma már nem okostelefont gyártani, nem értem miért nem kapcsolnak időben, csak a pénzt viszi.
Ráadásul a hardverek olcsósága miatt, talán év végén 30k-s Lumia is jöhet majd, de ugye már msot is keerül van 610 T-Mobile-nál.
Akinek hanyományos mobil kell, azoknak meg ott van samsung még, meg egy két kínai gyártó. A nokiának ebben a helyzetben felesleges időt és pénzt pocsékolni erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest