- iPhone topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biopapó
újonc
Szevasztok Guruk
Nokia Lumia 930 típusról van szó, Win. 10 op. rendszerrel. Meg vagyok vele elégedve, csak:
-video-felvétel lejátszásakor a telefonon is a PC- és a Philips TV- is csak alig észrevehető,suttogásszerű zaj hallható. Úgy lécci segíteni, hogy ez az első okos telefonom, tehát kezdő vagyok ezen a téren. Sok mindent felfedeztem már, de jobb, ha a szakemberek tanácsára cselekszem, nemde? Ha az Áruházból kellene letöltenem valamit, akkor konkrétan javasoljatok olyat, amit a legjobbnak tartotok, ne kelljen kísérletezgetnem. Köszi. -
biopapó
újonc
Szevasztok Guruk!
Új vagyok itt és új a Nokia Lumia 930 Win 10-es telefonom is. Elégedett vagyok vele, csak a következő a gondom: video-felvételem lejátszásakor nagyon halk a hang?!
Mit tegyek vele?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest