- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayne1
senior tag
válasz
Zsoleszhun #13368 üzenetére
Nálam is fagy.
-
wayne1
senior tag
Tokban tartom a telefont már az elejétől fogva, így csak most vettem észre, hogy a kijelző bal alsó sarka nagyon kicsit eláll. Nem biztos, hogy most elviszem szervizbe, mert nem zavaró, de akinek esetleg már ilyen miatt volt javítva a készüléke annak mennyi ideig volt szervizben?
-
wayne1
senior tag
Na megvolt a nagy esemény
Ki mit szól a 10-hez? Én végignéztem a 2 órát és szerintem nagyon odatette magát a Microsoft. Aki esetleg lemaradt volna ezen a linken megtekintheti.
-
wayne1
senior tag
válasz
hroberto #6521 üzenetére
Na ha már ennyire nem akarod elfogadni, hogy a Komáromi Nokiák is garanciásak, írtam a Nokia Reklamációs osztályának amit FB-on a Microsoft Lumia Hungary adott meg. Leírom a kérdést és a választ is
Tisztelt Hölgyem/Uram
A Facebook-on a Microsoft Lumia Hungary oldalon kaptam meg az Önök elérhetőségét, hogy tudnának segíteni egy kérdésemmel kapcsolatban.
Párom a Komáromi Nokia gyárban dolgozott, és ott kapott egy Lumia 930-at. A gyárban mikor a készüléket átvette rákérdezett a garanciára és ott azt az információt kapta, hogy 2 év garancia vonatkozik ezekre a készülékekre.
Ha rákeresek a garanciára ezt írja ki : Garancia időszakon belül (ebben az országban)
Jótállási jegy ugyan volt a dobozban, de az nincs lepecsételve.
Kérdésem az lenne, hogy ha esetleg meghibásodna a készülék akkor tudom -e érvényesíteni a két éves garanciát a lepecsételt jótállási jegy nélkül, pusztán az IMEI számra és a készülék Komáromi származására utalva?Most jött a válasz :
Tisztelt
Igen, a készülék rendelkezik 2 éves gyártói jótállással, ami szükség esetén érvényesíteni lehet a pecsét hiánya ellenére is.
Amennyiben a készüléket szükséges szervizeztetni, kérem hogy írjon nekünk előzetesen hogy pontosan hol és mikor adná le a készüléket, ahhoz, hogy az ottani szervizet értesíthessük a készülék érkezéséről és további szükséges teendőkről.Üdvözlettel,
Nokia Reklamációs osztályÚgyhogy lezárhatjuk végre a van gari-nincs gari vitát, ugyanis a Komáromi Nokiák 2 éves garisok!!
-
wayne1
senior tag
válasz
Sontir Fel #4408 üzenetére
Nálam a 625 csinálta ezt egyszer.
-
wayne1
senior tag
válasz
Coulson #4401 üzenetére
A Telekomnál itt fehérváron a plázában tőlem is pénzt akartak kérni, mire közöltem velük, hogy az ügyfélszolgálat mondta, hogy már ingyen van a csere.
Erre kiderült, hogy az üzletben dolgozók egy része nem is tudja, hogy már hónapok óta ingyen cserélik a SIM-et. Érdekes cég na -
wayne1
senior tag
Nem hazudott a Telekom a 4G lefedettségről. Most néztem, és már nálunk is van
-
wayne1
senior tag
válasz
beachsurferi #3495 üzenetére
Köszi
Egy Hard reset kelleltt neki, csak azután engedte a mentést a 930-ra felrakni. Én sajna frissítettem, mert nem tudtam erről az IE bugról. Ez pontosan mit takar?
-
wayne1
senior tag
Egy gyors kérdés. Ma meglett végre nekem is a teló
L625-ről költöznék át rá. A névjegyzéket, SMS-t, naptárt leszinkronizálta, de hogy tudom megoldani, hogy a 625-re telepített alkalmazásokat és esetleges mentéseket is rávarázsoljam erre?
A garanciára is rákérdezett a párom ma amikor kapta a telefont és neki azt mondták, hogy IMEI szám alapján nézik majd meg a készülékeket, hogy Nokia dolgozóé -e és jár rá a 2 év.
-
wayne1
senior tag
-
wayne1
senior tag
válasz
Seangaijin #3021 üzenetére
Hát jól átvágtak
Termék cserénél teljesen nulláról indul a a garancia, hiszen másik terméket kaptál.
-
wayne1
senior tag
válasz
Hegyirabló #2920 üzenetére
A 625-ösömön is van tárcsázó hang, de csak akkor ha nem némára van állítva.
-
wayne1
senior tag
válasz
Kavinton75 #2244 üzenetére
De az is lehet, hogy at akarták verni a dolgozóikat, így sem kell javítani a telefonokat.
Minden dolgozóval aláírattak egy papírt, hogy tudomásul veszik, hogy a kapott telefonra nincs semmilyen garancia és szavatosság. Szóval nincs semmi átverés. -
wayne1
senior tag
válasz
hülyegyerek #1734 üzenetére
Mindegy
A narancs úgyis az egyik kedvenc színem
-
wayne1
senior tag
válasz
hülyegyerek #1730 üzenetére
A csaj párjának a főnöke szólt, hogy ne a feketét kérjék, azért szólt ő is nekünk. Nem tudom mi a valóság alapja
-
wayne1
senior tag
válasz
BobTail #1725 üzenetére
Sajnos elképzelhető, hogy köze lehet a hátlapnak a melegedéshez. Mi tegnap voltunk a Nokiánál a párom papírjait intézni és fekete 930-at szerettem volna, de az egyik kolléganője szólt neki, hogy ne a feketét kérjük, mert abból nagyon sok olyan van amire minőségileg kifogásolható hátlapokat raktak. Úgyhogy mi is ezért kértük inkább a narancs színűt.
-
wayne1
senior tag
válasz
univerzita #1668 üzenetére
Még csak a fehéret láttam élőben a Médiában, a többit csak képről. A fekete tetszett, olyan elegáns. A narancs szín tetszik, és mivel úgy tűnt a képek alapján, hogy szép élőben is azért esett arra a választás. Köszi, hogy megerősítetted a jó döntést
pit450 : a garancia? Igen. Benne van a szerződésben.
-
wayne1
senior tag
Azért a narancs lett, mert a páromnak szólt az egyik munkatársa, hogy a feketék hátlapja, hát szóval ilyen innen-onnan összekapart hátlap és mivel ezt ugye nem olyan egyszerű kicserélni inkább úgy döntöttem, hogy akkor legyen már egyszer színes telefonom
Amúgy a telefonokra semmilyen jótállást és szavatosságot nem vállal a Nokia
-
wayne1
senior tag
Na a képet meg nem tudom feltölteni :/ Épp itt vagyunk Komáromban. Feketét szerettem volna, de narancs színű lesz.
-
wayne1
senior tag
930 beszerzése folyamatban
-
wayne1
senior tag
Van itt olyan aki 1020-ról váltott 930-ra? A kamerára lennék kíváncsi, hogy milyen különbségeket vesz észre. A 1020 által készített képek nagyon meggyőzőek, de hardverileg ez tetszene jobban (gondolva az esetleges későbbi rendszer frissítésekre is)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest