- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsika89
tag
válasz
Coulson #5370 üzenetére
A csempével nekem nincs bajom, sőt tetszik a megoldás. Viszont rájöttem, hogy valóban a lumia camera okozta a zúgást, letöröltem minden ( nokia camera, lumia camera ) alkalmazást és a gyári Microsoft cameránál nem volt. Reménykedek benne én is hogy megszűnik, nem nagy dolog, csak ha már egyszer észreveszi az ember...
Köszi azért.
Gondolom akkor a kattogás az normális a kamera lencsék körül.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Coulson #4828 üzenetére
Jaja.
Szerintetek melyik színben a legszebb? Nekem a zöld hátlapos szürke kerettel nagyon bejön, igazból a fehér is meg a sima fekete is. Kinek milyen van? A fehér jobban kiadja ezt a szép formát szvsz. Meg hát a kijelzőben úgyis a fekete dominál alap (okos) esetben.
Illetve attól félek, hogy egy ekkora telefon fehérben egyes esetekben túl "giccses" lenne.Van egy két évnél idősebb sima telenoros sim kártyám, ezt szerintetek lecserélik nekem nano simre? a telefont nem a szolgáltatónál veszem. Próbáltam infót szerezni a dologról, horror árakról is olvastam (8-10 ezer forint...).
-
Burt1793
veterán
-
Sztif
aktív tag
válasz
Coulson #4647 üzenetére
Köszönjük a képet! 4000ft még vállalható úgy hogy dolgoznak is rajta, bár azt nem értem miért tatják meg a régit?!? Ez nekem haszonszagú...
Én tokkal hordom, ami fekete. Így alig látszik a zöld. Nem mint ha bajom lenne a színnel, azért választottam ezt. De tény hogy két színnel (fekete elő- és hátlap, ezüst keret) jobban áll, mint a hárommal.
Nekem keresnem kéne egy jó tokot ami megfelelően védi a telefont, a gyári fedlapos nem jön be.
Mit ajánlanátok? -
egykori
őstag
-
Qukac
tag
válasz
Coulson #4469 üzenetére
Hát már itt van nálam a telefon kb 3 hete, múlt héten megjött az aliexpressről rendelt tok. A királykék szín marha ütős a fehér 930-on
. Megjött a szintén aliról rendelt Qi töltőm is. Kissé pozícionálni kell, hol tölt. Ha a töltő aljától kb. hüvelykujj távolságra rakom a telefont ott már tölt. Munkahelyemre tökéletes választás, végre nem kell a gép elejébe bedugdosni mindig a microusb kábelt, elvezettem a monitor mellett, ledobom csak a telefont és tölt. Lehet itthonra is beszerzek mégegyet
-
wayne1
senior tag
válasz
Coulson #4401 üzenetére
A Telekomnál itt fehérváron a plázában tőlem is pénzt akartak kérni, mire közöltem velük, hogy az ügyfélszolgálat mondta, hogy már ingyen van a csere.
Erre kiderült, hogy az üzletben dolgozók egy része nem is tudja, hogy már hónapok óta ingyen cserélik a SIM-et. Érdekes cég na
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest