- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Én eddig mindig úgy voltam, hogy nem teszem tokba a telefonjaim mert egyrészt mindig szép telefonokat veszek amiket vétem elrejteni
másrészt meg használati tárgy. De most mégis vettem egy tokot, egy átlátszó vékony tokot,hogy azért mégse takarja el a telefont, de ne is sérüljön. Hát megszívtam vele, mert olyat választottam, ahol a kamerát és vakut is külön "lyuknak" formázták meg, merthogy így mégkevésbá látszik, hogy tokba van. Erre ha vakut is használok fényképezésnél gyönyörűen kifehéredik a kép egyik oldala. Úgyhogy ha valaki tokot vesz arra figyeljen, hogy egy kivágásban legyen a kamera és a villanó. Lehet leszedem a tokot és teszek rá egy fóliát és kész. A kijelzőre mindenképp, mert ezek a GG üvegek sokat nem érnek. A 920-amat is csak simán öltönyzsebben hordtam javarész és szét van kopva meg karcolódva a kijelzője, pedig figyeltem rá. Már 1-2 hónap után látszottak a kezdemények, főleg ha szemből nézzük a készüléket akkor a kijelző bal oldala kopott, meg karcolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest