- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
sadboy
aktív tag
válasz
petfoto #6601 üzenetére
Gondolhatod mennyire voltam ideges amikor a jó kijelzőmet lilára cserélték persze úgy hogy szervízlapon nem volt nyoma, főleg hogy olyan kijelzőt raktak bele amin szürke helyett csak lila volt. A JABIL-ról és a szakemberekről csak ennyit. Mert azt ne mondja nekem senki hogy 1,5 év alatt nem tűnik fel hogy lila lenne a kijelzőm (leteszteltem nem volt az) aztán szervíz után meg megakarnak győzni hogy jó az mikor csak a színvak nem látta hogy lila. A care-ben is úgy akartak meggyőzni hogy full lila kijelzős n8-akhoz hasonlítgatták. Meg azt állította az egyik csávó hogy oda még soha nem vittek ilyen hibával n8-at csak tudtam hogy hazugság mert ismerősöm is oda vitte először csak őt elhajtották az a poén neki gyárilag lila volt most meg tökéleteskijelzője van érdekes módon megtudták csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Napelem
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest