- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
és appok tudnak kártyára pakolni? pl. Nokia maps? Gondolom nem... 8 gigába még azért csak belefér sok minden, de azért mégis na
Kibírnám. 610-essel is kibírom, bár zene aránylag kevés fér már fel.
-
kcsa
veterán
válasz
Stauffenberg #170 üzenetére
Pedig teljesen ugyanazok
-
kcsa
veterán
válasz
bigmasterg #104 üzenetére
Egyébként én is kicsit sajnálom hogy egyszerűen nem tudom megszeretni az androidot, mert a nexus4 nagyon jó vételnek ígérkezik...
-
kcsa
veterán
Kezdem tényleg nem érteni, hogy ez valójában egy mobilos site fóruma, vagy az index digicam topicja?
-
kcsa
veterán
válasz
bandras0226 #34 üzenetére
Ha 10 felkiáltójellel írod, akkor is tény hogy így kell előírás szerint leszedni. Valószínűleg ez kell hozzá hogy fixen a helyén maradjon a hátlap. A 610-es is jó kis kütyü, de nálam két hónap után recseg a hátlap. Ha a 820 nem ilyen, akkor már megérte.
-
kcsa
veterán
válasz
Valentino K. #28 üzenetére
Szerintem a Nokia alkalmaz egy termékelszúrásért felelős menedzsert (Dr. Sutáné Béna Piroska), aki direkt nagyra és nehézre tervezte a 920-ast, hogy a mobilaréna fórumozói szidhassák. Vaaagy: ekkorában fér el.
-
kcsa
veterán
válasz
bandras0226 #21 üzenetére
Gondolod nem olvasták el a kezelés utasítást?
"De a microSIM-et valahol be kell tenni, úgyhogy a mellékelt használati útmutatót áttanulmányozva bátran nekiláttam."
-
kcsa
veterán
Kár hogy a külseje nem tetszik, pedig a maradék funkcióval boldog lennék. Az árra pedig ismét nem mondanék semmit inkább...
Bognak pedig: a "masszív" szó használatát még mindig masszívan imádod, a második oldalon négyszer is szerepel
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest