- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabiandaniel
aktív tag
-
Sabre
őstag
Egy rakás dolgot le kell rajta fokozni és elmegy akkor 1 napot átlagos használattal:
- összes mail fiók szinkronizálásának idejének maximalizálása ( ahol ki lehet venni ott off, ahol nem ott 24 óra )
- napfényben fényerő felerősítés levétele
- képernyő lezárási ideje 15-30 sec
- ne fusson a wifi lezárt képernyő alattés még sorolhatnám első blikkre ez jutott eszembe
-
zse01
csendes tag
Szia!
Ha visszább nézzed raktam fel képet. Eddig a max több mint 3 nap volt, de csak telefonáltam vele meg keveset fbztem és esténként kikapcsolom min 6 órát, de tegnap feltöltöttem és este nem kapcsoltam, ki reggel megnézztem menynit merült és mikortöltöttem utoljára azt írta 99% és 15 órája töltöttem. Szóval nekem nincs rejtélyes merülés.
-
Armando_19
őstag
Üdv a klubban. Nekem már bent van Nokia szervizben.
Annyi különbséggel, hogy az én telefonom billentyű zár alól nem tudott vissza jönni. Töltést se vette fel, amíg nem kapott hard resetet, vagy akku ki akku be, addig semmit nem lehetett csinálni a telefonnal. Nem egyedi eset, sem a tied, sem az enyém. Szerencsétlenül járásnak hívják. A vezeték nélküli eszközök egyike meghibásodik, és fagyasztja a telefont. (wifi, bt, gps)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- OTP Bank topic
- One mobilszolgáltatások
- Hobby rádiós topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest